Нека видим какво се крие под полата на жените от

...
Нека видим какво се крие под полата на жените от
Коментари Харесай

5 брутални истини за жените Стрелци

Нека забележим какво се крие " под полата " на дамите от зодия Стрелец. В тази публикация ще ви разкажем за пет секрети истини, които те интензивно крият: 

1. Te сa непоследователни.

Жените от зодия Стрелец всяка седмица желаят друго нещо. Тази седмица ще желаят да стартират да се учат на програмиране, а другата - да станат маркетолози. Те не могат да вършат единствено едно нещо - това е пъкъл за приключенската им душа. 

2. Винаги се майтапят.

Никога, в никакъв случай няма да оставят шегата да почине. Ще се придържат към споделена смешка, до момента в който не ви стане толкоз неприятно, че в никакъв случай повече няма да желаете да я загатват. Научете се да обичате тяхното странно възприятие за комизъм. 

3. Те са много негъвкави.

Оценяват времето си сами и го планират така, като че ли имат връзка със самите себе си. Стрелците са доста самостоятелни, тъй че не очаквайте от тях да коригират собствения си график, тъй че да дава отговор на вашия. И не бъркайте тази линия, че е интровертна - те обичат плановете, просто обичат, когато ги извършите 24 часа авансово.

4. Веднага навлизат в дълбоките метафизичен неща.

Кои са най-тайните ви желания в живота? Какви повтарящи се фантазии имате? Кои са трите най-тъмни страхове и за какво? Всички тези въпроси са почтена игра на първа среща със Стрелеца: те са изключително метафизичен настроени. Не се подигравайте с техните мантри или с обстоятелството, че приписват медитация на лекуването на тревогата си. Обсебени са от самоанализ и по-дълбоките въпроси на Вселената. Ако това ви плаши, не сте подготвени да обичате Стрелец.

5. Те са малко безразсъдни.

Да, могат да бъдат безразсъдни с страстите си и не постоянно обмислят нещата, което по-късно им се връща тъпкано. Все отново, не може да не ги обичаме!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР