Нека видим какво очаква зодиите от Овен до Дева до

...
Нека видим какво очаква зодиите от Овен до Дева до
Коментари Харесай

Хороскоп за Юни 2021 от Овен до Дева

Нека забележим какво чака зодиите от Овен до Дева до края на първия летен месец: 

Овен 
 Известни хора родени под знака на Овен Известни хора родени под знака на Овен
Искате ли да се запознаете с известни хора под знака на Овен? Ето лист на най-известните и уважавани хора в света или в страната им...

Добър миг е да се отдръпнете и да смятате, че не сте забъркани в толкоз доста неща, които биха могли да ви подлудят. Този месец ретроградата е изключително нахална и ще ви дезориентира безусловно. Ще усетите смяна на съзнанието обаче на 10 юни - Слънчевото затъмнение. Тук нещата стартират да се обнадеждават, изключително в случай че сте склонни да бъдете изобретателни или в региона на изкуствата. В любовта и романтиката ще седите красиво - без терзания начело, в действителност може да се чувствате много влюбени, когато Марс удари на 11-ти. Потърсете Пълнолунието на 24 за професионално надграждане - Помислете: нова работа, по-добро възнаграждение, по-голяма опция за личностно израстване в определената от вас област. Пълнолунието е вашият магически ден - очаквайте триумф в кариерата, романтика и нова посока.

Телец 

Тук гледате на доста нападателна и положителна сила - тя работи с вас и в действителност не наподобява, че ретроградният Меркурий ще попречи на вашите проекти, в действителност каквото и да сте взели участие през последната двойка от месеци има действителен късмет да се трансформира в огромен триумф в този момент. Изглеждахте освободени от низходящата серпантина на регресирана сила и в личната си орбита; в действителност, в случай че сте публицист или някой в ​​медиите - вие сте златен. Работи за теб, този месец, Телец. По подигравка на ориста, отрицателните събития от месеца са на ваша страна - няма негатив, който да очаквате. След като преживеете Пълнолунието на 24-ти, ще бъдете изхвърлени в следващия стадий на изобретение - това са положителни времена за вас да учите, пътувате и се подготвяте за нови завършения както в мозъка, по този начин и в тялото. Юпитер ще направи тази стъпка по-далеч, като разшири вашия обществен кръг. Приятелите постоянно карат Телеца да се усеща по-добре.

Близнаци 

Когато удари юни, всички Близнаци по света се развълнуват, тъй като е сезонът на рождените дни и ти следва. И о, какъв подарък за рожден ден ще получите - той се назовава Меркурий (вашата ръководеща планета) в ретроградна форма и ще се почувства като пестник в лицето. Не тъкмо подаръкът за рождения ден, който сте желали, само че хей, тук има уроци, тъй че дано объркването на месеца ви разсъни, с цел да можете да видите тъкмо какво не е наред с живота ви - и какво е вярно с него. Ще копнеете за независимост - избягайте... чувствате, че заслужавате всичко, което желаете, и въпреки че може да не получите всичко, положителната вест е, че Марс ще усили вашата финансова мощност - да, ще спечелите ПАРИ. Добре за теб! Ако съумеете да оцелеете през първата половина на месеца (можете, Близнаци, не е чак толкоз лошо), тогава ще бъдете в близост за Пълнолуние, което ще ви размаже главата и ще направи всичко да наподобява внезапно доста... секси. Комуникацията може да е объркваща, само че е добър месец за пари и романтика. 
 Недостатъците на дамите от зодия Овен Недостатъците на дамите от зодия Овен
Жените – представители на зодия Овен са импулсивни, нападателни и чувствителни. Под стрес те ще работят без да се замислят. Зле се...

Рак 

В този миг вие сте изпълнени до ръба с енергия; няма нищо, с което да не се справите, а вашето отношение е „ Донеси го! “ Дори Меркурий назадничав не може да спре вашето позитивно въодушевление и това ще получи подтик от Марс, тъкмо преди 11-ти. Тази марсианска сила ще ви помогне да се преборите с ретроградата и ще ви помогне в любовта ви към всичко красиво и прелестно. Този месец ще измененията външния си тип - вие го желаете и хората към вас ще бъдат зашеметени от вашите промени, в добър метод. Слънчевото затъмнение оказва влияние и върху вас - очаквайте и безпокойствие, и храброст: каквото и да мислите, има капацитет да донесе огромна възвращаемост и въпреки че това може да ви изнерви - рискувайте. Не позволявайте на страха от непознатото да ви задържа. Вашите проекти ще работят. За вас, Рак, Пълнолунието носи познати страсти - помислете за обязаност с ухажор, годеж или брак. Юпитер усъвършенства сантименталната мощ този месец. 

Лъв 

Голяма част от съзнанието ви е ориентирано към основаване на нови другари и връщане към обществените размахи. Слънчевото затъмнение несъмнено ще ви помогне с това, макар че първичната ретрограда може да ви накара да разчитате повече на по-стари другарства, вместо да създавате нови. Марс ще работи като подканващ сътрудник за вас - вие вършиме каквото желаете от тази мощ, защото това ще бъде мощно време за вас (10 юни). Тази сила може да ви помогне да осъзнаете нещата. Това е добър месец за довеждане докрай на планове, както и за податливост към романтиката в живота ви. Пълнолунието ще докара до финансов триумф, тъй че инвестирайте рационално и харчете рационално. Най-доброто време от месеца за вас обаче е през последната седмица, когато Венера влиза във вашия знак на 27-и - предвиждайте обич и непосредственост, в обилие.

Дева 
 Най-добрите сътрудници за мъжете Овен Най-добрите сътрудници за мъжете Овен
Мъжът Овен е извънредно деен в секса и сигурно попада в категорията на хора с " гореща кръв ". Винаги има заплаха, да бъдат в...

На път сте да преминете от нула до шестдесет, когато става въпрос за вашия обществен живот, а това варира от привличане на нови другари до започване на нова любовна връзка. Да, това е ТОЗИ положително. Ако сте търсили някой нов в живота си, това е месецът, в който това може да се сбъдне. И в случай че към този момент си партнирате, това е отлично време за работа по правене на дълготрайни проекти за бъдещето. Ангажираността е нещо, на което можете да разчитате, с помощта на Solar Eclipse на 10-ти. Докато Дева се ръководи от Меркурий, вие ще усещате това ретроградно интензивно - само че когато спре на 22-ри, това ще бъде като глътка видимо чист въздух. Този месец изборът на кариера може да бъде по-добър и няма доста опция за напредък на работата или финансов триумф, само че във връзка с романтиката и приятелите - вие сте на върха на света.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР