Нека видим какво могат да очакват своенравните Телци през месец

...
Нека видим какво могат да очакват своенравните Телци през месец
Коментари Харесай

Какво да очакват Телците до края на август?

Нека забележим какво могат да чакат своенравните Телци през месец август:

Август ще бъде хубав и лековит месец за вас, Телец. В последния ден на юли имаше връзка сред Слънцето и Меркурий, играеща значима роля за това по какъв начин ще се развият първите няколко седмици от месеца. Тази връзка се случи във вашия 4-ти дом. Меркурий ще отвори автомагистрала, с цел да се свържете още веднъж с предишното си. Носталгията ще остави месеца да се почувства леко необичайно, до момента в който се свързвате още веднъж с корените си. Може да се учудите ненапълно с течение на времето, до момента в който свързвате частиците от историята на живота си до момента.

Този август Марс също ще се движи през знака Дева през целия месец. Подобно на боец, той ще зарежда през вашия 5-ти дом. Тук Марс става палав и церебрален. Този пренос ви кара да се чувствате неудържими и със строгостта на Девата, подтик да се отпуснете и празненството може да бъде мъчно да се пренебрегне. Този пренос носи необикновено чувство за стимулация и в случай че обкръжението ви не поддържа тази потребност от завършения, може да се почувствате ядосани и недоволни. Цялата тази сила би трябвало да бъде ориентирана някъде.

Марс също ще взаимодейства със Северния възел, преминаващ през втория ви дом от септември предходната година. Това е дълъг цикъл и когато нещата лишават толкоз време, с цел да се осъществят, знаете, че е съществено. Това е мястото на вашите всемирски притежания и финанси. Има късмет да се възстановите от някаква финансова неустойчивост. И въпреки всичко това наподобява се е отразило и на връзките ви и на способността ви да се наслаждавате на живота. Със Северния възел в Близнаци предизвикването е да се срещнете по средата и да видите живота подобен, какъвто е.

Месецът завършва с Пълнолуние във Водолей в нашия 10-ти дом. Темата на тази луна за вас е превръщането на дребните вложения в необятни благоприятни условия. Водолеят има избран сатурнов въздух, тъй че можете да забележите, че скоростта на света може да бъде доста по -бавна от вашата. Забавянето и използването на цялата тази сила за рационализиране на вашата основа може да бъде благонадежден метод да изведете кариерата си на идващото равнище.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР