Нека видим какво да очакват Девите в любовта и кариерата

...
Нека видим какво да очакват Девите в любовта и кариерата
Коментари Харесай

Какво да очакват Девите от любовта и кариерата до края на годината?

Нека забележим какво да чакат Девите в любовта и кариерата до края на тази година: 

Любов
 Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева
Нека си го кажем - зодия Дева е специфична. Не съм срещал представители на този зодиакален знак, които могат да бъдат избрани като об...

В година, изпълнена с толкоз доста действия, Девите ще се съсредоточат интензивно върху това да имат задоволително време за обич, романтика и страст. Работата и фамилните въпроси ще изискват голямо количество време през тази година, само че с благословиите на Сатурн и Юпитер във вашата зона на продуктивност ще откриете, че планирате живота си доста по-добре от всеки път. Вие сте натурален уредник на живота си, който може да види цялостната визия, до момента в който разглежда всяка минута от пъзела, само че подобен деен график сигурно ще изпита даже най-хубавата Дева. Ключът към намирането и повишаването на любовта явно е да отделите време - без значение дали това включва търсене на нови благоприятни условия, обработване на връзката ви или опазване на сладката искра на романтиката за по-дълго. Не забравяйте, че не е належащо да връзката да бъде напълно на раменете ви. 2021 сигурно ще ви научи на това. 

Кариера

Подгответе се за една извънредно дейна и запаметяваща се година в професионалния ви живот, Дева! Много планети ви тласкат към по-голяма продуктивност и повече планове, както и към нови върхове на триумф. Остатъкът от тази година ще бъде основен период за определянето на вашия път напред. С подреждането на Сатурн и Юпитер във вашия бранш на продуктивност, ще видите по-голямо натоварване от работодателя, без значение къде се намирате в кариерата си. Всяка планета ще ви повлияе по друг метод, само че дружно те ще ви дадат опция да сте успешни по-силно от всеки път. Сатурн, планетата на житейските уроци и неизменност, влезе във вашата зона на претовареност в края на 2020 година и ще остане тук до март 2023 година. Това значи, че сте получили предизвикателство и би трябвало да се изправите, с цел да го посрещнете - или в противоположен случай да се неуспехите на тестванията на тази планета. Сатурн ще донесе трудности в работния ви живот по няколко разнообразни метода. Например ежедневната ви работа може да стане по-монотонна и напрегната, като към вас се разпореждат нараснала отговорност, часове или упования. Това не е с цел да ви накаже - ще ви направи по-силни и ще рационализира многото задания, които носите на раменете си.

Източник: astrology.com - за кариера, за обич

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР