Нека видим какви чувства поражда у нас липсата на всеки

...
Нека видим какви чувства поражда у нас липсата на всеки
Коментари Харесай

По какъв начин ни ЛИПСВА всяка зодия, когато не е с нас

Нека забележим какви усеща поражда у нас неналичието на всеки от зодиакалните знаци. Астролозите вършат своята ранглиста за най-влиятелните представители на зодиака: 

Рак

Раците оглавяват класацията, защото са способни да се настанят надълбоко в душата на другия. Те са доста грижовни и всекидневно вършат дребни жестове за околните си. Затова, в случай че си тръгнат, неналичието им несъмнено се усеща и е неописуема.

Дева

Девите са съчувствени, положителни другари и чудесни „ психолози “. Винаги може да се обърнете към тях при съществуването на проблем, те ще ви изслушат и ще ви дадат добър съвет. Освен това доста постоянно са душата на компанията и когато ги няма, се усеща празнина.

Близнаци

Близнаците са интелигентни, свободолюбиви и креативен настроени. Те кроят огромни проекти и включват околните си в тях. Много хора се нуждаят точно от подобен другар в обкръжението си, те карат останалите да се усещат като част от цялото.

Стрелец

Стрелците са едни от най-желаните събеседници, защото постоянно са подготвени за занимания и завършения. Те не се опасяват от нищо, непрекъснато търсят нови страсти и с тях няма по какъв начин да скучаем. Те заразяват всички със своята позитивна сила.

Везни
Как мъжете от всяка зодия реагират на неналичието на някогашната си?
Всеки мъж реагира на раздялата с някогашната си друго. Нека забележим по какъв начин се отразява това на другите зодии:  1. Овен  Овен и...
Прочети повече
Везните постоянно вършат положително първо усещане. Те ще се държат добре, ще ви вършат похвали, само че колкото повече ги опознавате, толкоз повече ще желаете да се отдръпнете, защото от време на време са прекомерно огромни идеалисти. И въпреки всичко, тяхната липса също се усеща.

Водолей

Водолеите са „ златната среда “ в класацията през днешния ден. Когато участват, никой няма проблем с тях, само че и когато ги няма – никой не вижда изключително. Те не са от непрекъснато търсещите занимания и може би по тази причина не се вписват изцяло в огромни компании.

Риби

Ако имате Риби в обкръжението си, от време на време може да ви дотегне от плаващото им държание. Когато са в положително въодушевление с тях е в действителност занимателно, само че когато са ядосани на някого, ще скапват настроението на всички останали.
Това са най-жестоките дами, съгласно знаците на зодиака
Хората чето демонстрират свирепост и нарцисизъм под натиска на външни условия. Недоброжелатели или неприятни обстановки могат да разрушат...
Прочети повече
Лъв

Лъвовете са положителни и надеждни другари, само че егото им от време на време пречи на здравите взаимоотношения с хората. Те непрекъснато се стремят да са в центъра на вниманието, тъй че в този смисъл неналичието им несъмнено ще се усети.

Телец

Телците са доста буйни и непреклонни, в случай че се възпламенят по обещано нещо. Те не познават граници, ще ви въвлекат с тях в своите проекти, само че това не постоянно има добър край.

Козирог
3-те зодии, които ги чака дъжд от пари през 2022 година
2022 идва с нови провокации и благоприятни условия. Един значим въпрос, който интересува всеки човек, са финансите. Изминалата година опре...
Прочети повече
Козирозите имат по-различно възприятие за комизъм от останалите и по тази причина някои хора ги считат за скучни. Те също по този начин не подхващат опасности и не се отпускат изцяло, което кара другите даже да си отдъхват, когато ги няма.

Овен

Овните постоянно желаят нещата да се случват по техните правила, а това нервира близките. Те убиват заниманието в компанията и също не липсват на никого.

Скорпион

Скорпионите не са скучни, само че са прекомерно мрачни и умеят да скапват настроението на близките. Затова и всички се радват, когато тях ги няма.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР