Нека видим какъв тип майка сте според вашата зодия. Тя

...
Нека видим какъв тип майка сте според вашата зодия. Тя
Коментари Харесай

Какъв тип майка си или ще бъдеш според зодията си

Нека забележим какъв вид майка сте съгласно вашата зодия. Тя има въздействие върху огромна част от характера на даден човек, включително и майчинския нюх.

Овен

Жените Овен са практични и работливи. Те образоват и възпитават детето си, приготвят го за суровия свят и са неразделно до него. Но има случаи, когато в устрема си към положително образование, те стават прекомерно строги и взискателни.

Телец

Телците са родителите, които търпеливо изчакват детето си, колкото е нужно, с цел да усвоят даден урок. Те са въоръжени със успокоение и не пришпорват децата си да зубрят всяко нещо от образователния материал.

Близнаци

Близнаците са позитивни персони, държат се другарски с децата си и те ги одобряват не толкоз за родители, ами за другари. Умеят да изслушват и схващат децата, влизат в състояние и са много склонни да разрешават всичко, за което помолят отрочетата им.

Рак

Раците са доста чувствителни, а стане ли въпрос за майка Рак, не може да си визиите с каква голяма любов те заливат децата си. Това несъмнено им обезпечава умерено детство, което се отразява и в по-нататъшния им живот.

Лъв

Лъвовете са демократични родители, те отдават нужната независимост на децата си, от време на време даже повече от вярното, което пък води до всякакви проблеми и неточности в дейностите на отрочетата им.

Дева

Девите са борбени дами и в същото време страхотни домакини. Те се оправят ловко с всички задания, като учат децата си на същото неизменност и религия. 

Везни

Везните построяват устойчиво доверие с децата си, като ги подтикват към шерване на повече неща. Те постоянно са наясно какво се случва в техния живот, учат децата си на съгласие и добрина, както и се пробват да са най-хубавия образец за подражателство.
 3 съвета, които всяка МЛАДА МАЙКА би трябвало да чуе 3 съвета, които всяка МЛАДА МАЙКА би трябвало да чуе
Чувствате ли се неловко, в случай че седнете и се отпуснете? Чувствате ли се отговорни, че пиете чаша чай сами на мира? Смятате ли за гре...

Скорпион

Майките Скорпионки са мощно съчувствени, подготвени на всичко, с цел да предпазят децата си. Те имат мощна вътрешен глас, незабавно посочват възможни проблеми и децата им постоянно са доста обгрижвани и обичани.

Стрелец

Дамите Стрелци осъзнават, че децата им все в миналото ще изоставен фамилното гнездо и се пробват, до момента в който са дружно, да ги засипят с безплатна обич и грижа. Учат децата си да гледат позитивно на живота.

Козирог
 Защо хората със строга майка съумяват в живота повече от другите Защо хората със строга майка съумяват в живота повече от другите
Всеки човек има своите разбирания за възпитанието на своето дете. Някои подхождат със суровост, други глезят децата си и така нататък Разбира с...

Децата на Козирозите са възпитани и дисциплинирани, демонстрират самообладание, на каквото ги е учила майка им. Не навлизат в спорове, тъй като това е изцяло неразрешено у дома.

Водолей

Водолеите, както знаем, са същински бунтари. Тези майки имат свои способи за възпитаване и развъждане на децата си. Учат ги постоянно да гледат друго на нещата и да се открояват от масовката с персонално мнение и мисли.

Риби

Рибите също имат мощно изострена вътрешен глас, знаят по кое време нещо не е наред и по какъв начин да накарат детето си да споделя. В подмяна те получават от децата си почитание, добрина и обич. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР