Нека тези съдии, взели това решение, да застанат с лицата

...
Нека тези съдии, взели това решение, да застанат с лицата
Коментари Харесай

Почерненият Баща Христо Монов С Разтърсващи Думи След Скандалното Освобождаване На Убиеца!

" Нека тези съдии, взели това решение, да застанат с лицата си, с имената си и да защитят решението си. Нека убедят хората, че решениeто им e заслужено. Какво излиза - палач да си в България. Убиецът не признава виновността си, само че това не пречи да излезе близо 1/3 по-рано от цялостната си присъда ", добави Монов.

Припомняме, че Апелативният съд в София реши да освободи предварително австралийския жител Джок Полфрийман, наказан за убийството на Андрей Монов. Тричленен състав на Апелативен съд - София с ръководител Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, прегледа през днешния ден тъжба против решение на Софийския градски съд, с което е оставена без почитание молба за предварително условно освобождение на Полфрийман.

Апелативните магистрати намират жалбата за основателна и Полфрийман може да излезе на независимост. В случая са налице законовите учредения за предварително условно освобождение.

Полфрийман беше наказан на 20 години затвор, от които е излежал 12 години. Очаква се правосъдният състав да разгласява претекстовете за предварителното освобождение.

През юли съдът отхвърли на наказания за ликвидиране австралиец да излезе по-рано от килията. Тогава магистратите бяха безапелационни, че той не се е поправил и превъзпитал до дъно. Досието му е цялостно с санкции и демонстрации на неуважение на реда зад решетките, стана ясно в правосъдна зала.

Сега, два месеца и два дни по-късно, Полфрийман е освободен от горната инстанция.

Убийството на Андрей Монов бе осъществено на 28 декември 2007 година на площад " Света Неделя в София ". Смъртта на Монов настава след нанесен с нож удар в гръдния панер, което засегнало левия бял дроб и сърцето. За това действие Джок Полфрийман е приет за отговорен и наказан на 20 години отнемане от независимост и общо 400 000 лева обезщетение за породени неимуществени вреди на родителите на Монов.

Към момента на убийството Монов е на 20 години и следва право, а Полфрийман на 21.

Андрей Монов е роден в фамилията на Аксения и Христо Монови. Майка му е нотариус, а татко му е психолог. По време на убийството Христо Монов е заместник-председател на Държавната организация за протекция на детето, а след това и народен представител в 42-рото Народно заседание, където е ръководител на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта.а
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР