Нека смело отстояваме всичко, което е праведно, истинно, чисто и

...
Нека смело отстояваме всичко, което е праведно, истинно, чисто и
Коментари Харесай

Фондация Нашият дом е България с летен концерт в името на християнското семейство и морал

Нека самоуверено отстояваме всичко, което е праведно, истинно, чисто и благословено. За да можем да бъдем почтени българи и да предадем на идващите генерации една мощна и почтена България – образец на Европа и на света ", приканват от фондацията

Родолюбивата фондация " Нашият дом е България " приготвя летен концерт в името на християнското семейство, християнския морал и християнските полезности.

Събитието ще се състои на 17 юни /събота/ от 14:00 ч., като ще започва от площад " Света Неделя " с шествие в поддръжка на фамилията и ще приключи с концерт пред храм " Св. Седмочисленици ".

В концерта ще вземат присъединяване:

Веси Бонева и Светлин Къслев, Деси Добрева, Ива и Велислава Костадинови, Кварто Квартет, Ансамбъл " София 6 ", женски хор " Нуша ", Пламен Мирянов и други.

От фондация " Нашият дом е България " приканват: " Нека самоуверено отстояваме всичко, което е праведно, истинно, чисто и благословено. За да можем да бъдем почтени българи и да предадем на идващите генерации една мощна и почтена България – образец на Европа и на света! "

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР