Нека сме наясно с едно нещо – не сме против

...
Нека сме наясно с едно нещо – не сме против
Коментари Харесай

Като ужилени от оса: Родните знаменитости с неестествено големи джуки

Нека сме наясно с едно нещо – не сме срещу корекциите и подобренията, когато те са доста добре направени и са естетически издържани.

Е, в България всичко би трябвало обаче да е пресолено, в това число в естетическите усъвършенствания, които някои родни звезди си вършат. Наскоро един консуматор в Instagram написа, че някои БГ певици и застаряващи плеймейтки, са замязяли на охапани от оси. 

Ето и няколко нашенки, които прекалиха с корекциите на устните си:

Дениз Йозджан

Дъщерята на Лияна е красиво момиче и има прелестна майка. Устните ѝ обаче са набъбнали толкоз доста, че имат заплашителен тип. Много хора упрекват Мара Отварачката, само че тя напряко има дребни устни, в случай че се съпоставят с тези на Дениз.

Виж още: Александра отскочи на сантиментален вояж във Франция, Виктор Стоянов - в София 

Палома Митева

Защо? Хубава госпожица, само че бива ли с такива джуки!? Палома Митева е една от най-новите фолкаджийки в сектора, само че устните и гърдите са си на място. Трудно се пробива в жанра, в случай че не си се тунинговала класно. Е, съпоставиха я с НЛО неотдавна, само че това не тормози въобще.

Виж още: Пошло и грозно: Деси Фотосесията съвсем си сподели интимните части 

Мария

Няма по какъв начин да минем без певицата на няколко генерации, както сама се е наричала. Мария бе една от първите в България, протегнали ръка на устните си. В началото беше доста добре, даже изглеждаше като латино дива, само че в последните години се случи нещо, което не сме сигурни, че наподобява... прелестно.

Сузанита

Толкова млада, а с толкоз проблеми. Раздели, опиати, скандални видеа и песни, само че и едни великански джуки. Никой не ги харесва, с изключение на тя и гаджетата ѝ.

Радинела Чушева

Всички я подлагаха на критика, когато я избраха за „ Мис България “. Доста от хората имаха право, тъй като Чушева изплаши феновете на естествената хубост. Джуките ѝ имат заплашителни размери.

Андреа Иванова

Българското Барби е момичето, което предизвика с устни, гърди и други безумия. Бургазлийката има една фантазия – да бъде момичето с най-големите устни в света. Не правете като Барбито, не бъде Барби! Не е потребно за здравето ви.

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_yoz/, https://www.instagram.com/radinela.chusheva/, https://www.instagram.com/palomaamitevaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР