Нека си припомним за онези симпатични, уж отминали времена, когато

...
Нека си припомним за онези симпатични, уж отминали времена, когато
Коментари Харесай

Бабите ни издават: Стара рецепта за дълга и блестяща коса

Нека си напомним за тези симпатични, сякаш отминали времена, когато разнообразието в козметиката е било относително малко, а методите да бъдем красиви и забележими - ужасно истински!

Днес сякаш множеството дами избират да заложат на козметика, в сравнение с бъркани отвари. Понякога обаче е по-добра концепция да се доверим на бабите ни и техните секрети разкрасителни трикове!

 коса iStock

Представяме ви остаряла рецепта за здрава и лъскава коса. Вижте по какъв начин да я приготвите в нашата изложба.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40! Кралица на шопинга Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!)  Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Кралица на шопинга Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Прочети още

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР