Нека си го признаем- връзките могат да бъдат много сложни.

...
Нека си го признаем- връзките могат да бъдат много сложни.
Коментари Харесай

15 неща, които мъжете не ни казват

Нека си го признаем- връзките могат да бъдат доста комплицирани. Има доста фактори, които въздействат на взаимоотношенията сред мъжа и жената- утвърждение от фамилията и приятелите, полов живот, липса на връзка и така нататък Важно е да работим върху връзката си и едно от нещата е да разберем какво мисли колегата ни, даже да не го е споделил на глас. Ясно е, че ние имаме доста секрети от мъжете, само че не мислите, че и при тях не е същото. Има много неща, които мъжете крият от нас и в този момент ще ви споделим някои от тях:

1. Какво мисли за тялото ти

Външният тип на дамата е доста деликатна тематика. Хората качват и смъкват килограми, а в ерата на Instagram, множеството дами се усещат подтиснати от външния си тип и най-много килограмите. Мъжете са наясно с това и евентуално и вашият сътрудник има мнение по отношение на тялото ви, само че го пази за себе си, с цел да не нарани възприятията ви.

2. Работата и фамилната драма

Мъжете са горделиви същества. Те настояват, че всичко е наред, даже когато не е. Дори да има проблеми в работата, фамилията или с приятелите си, евентуално няма да ви показа. Поговорете, с цел да се уверите, че всичко е наред.

3. Той не е толкоз уталожен, колкото наподобява

Вярвате или не, мъжете изживяват доста от нещата, които и ние изживяваме. Разликата е, че те не постоянно го демонстрират.

4. Той е сърдит или смутен

Има неща, за които просто не си коства да се спори, съгласно мъжете. Вашият сътрудник може да е сърдит или смутен, само че да реши просто да премълчи.

5. Бил е мамен в предходни връзки

Помните ли, че казахме, че мъжете са горди. Именно това е повода да не ви споделя истории от предходните връзки. Мъжете не обичат да приказват за възприятията си, изключително когато са били засегнати.

6. Привлечен е от ваша другарка

По явна причина, мъжете пазят тази информация за себе си. Все отново, замислете се какво ще извършите, в случай че вашият обичан ви показа, че приятелката ви е ужасно секси...

7. Неговите полови мечти и култове

Комуникацията в леглото е основен миг, само че от време на време мъжете считат, че фантазиите им са прекомерно извратени и вземат решение да не ги споделят с партньорката си.

8. Какво мислят приятелите му за вас
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР