„Нека признаем истината – отново сме в предизборна обстановка, даже

...
„Нека признаем истината – отново сме в предизборна обстановка, даже
Коментари Харесай

Алгафари: Хората на ИТН бяха схрускани. Ако всеки се прави на сърдит – на ти си кукличките, дай си ми парцалките

„ Нека признаем истината – още веднъж сме в предизборна конюнктура, дори двойна “, това съобщи социологът Юрий Асланов по отношение на политическата обстановка у нас. „ Това е нетипична конюнктура “, сподели той в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ Беше ясно още предишното лято, че навлизаме в дълготрайна политическа рецесия и няма да настъпи скоро развръзка. Трябва като общество да помислим какво тъкмо ни оферират „ новите “ политически обединения “, добави Асланов

„ Пишман седмица – по този начин мога да опиша случилото се. Това е по този начин поради пишман политици, пишман кандидат-премиера, пишман министри и други. Превърнаха ни в позорище “, съобщи пък писателят и политически пиар Нидал Алгафари.

„ Съжалявам, че всички отписват ГЕРБ, която е мощна и мощна партия, която не играе игричките като Слави и другите.

Ако всеки се прави на ядосан – на ти си кукличките, дай си ми парцалките. Така ще идем на четвърти, пети и шести избори… до момента в който не им пристигна акълът, че „ Съединението прави силата “, разясни още Алгафари.

Асланов пък съобщи: „ Това, което вършат в този момент новите партии ги делегитимира дефинитивно. Факт е обаче, че минимум губят от „ ИТН “ (ИТН).

„ Ако ще си приказват по този начин, то сигурно ще приобщят към себе си най-ниското в обществото. В един миг започнаха да отслабват естествените от себе си “, сподели Алгафари във връзка грозните нападки, които се чуха в четвъртък сред политиците в Народното събрание (НС).

„ Демократична България и ИБГНИ се вкараха сами в клопката, тъй като незабелязано започнаха да приказват против всичко това, което прокламираха години наред – че трябват нови лица, нови политики. Подсъзнателно споделиха, че би трябвало да избираме едни и същи политици до момента в който са живи “, посочи социологът Асланов.

„ Когато имаш остарели вълци и пуснеш хрисими агънца да се разхождат в политиката е неуместно. Хората на „ ИТН “ (ИТН) бяха схрускани “, сподели Алгафари във връзка лицата, стартирани от партията на Слави Трифонов за министри.

„ Печеливши няма – хората започнаха да се отчайват от грозното общо държание на депутатите. Всичко е „ анти “, към момента сме на езика на омразата. С това „ анти “ се наиграхме. В един миг това би трябвало да спре – 30 години по какъв начин не успяхме да се разберем “, сподели още Алгафари.

Той предсказа, че по този начин „ в действителност в един миг ще достигнем до изборна интензивност от 5% и ще се чудим какво да вършим “.

„ Някой има ли визия това, което сподели Слави преди два дни дали няма да стане друго. При тях не е доста ясно какво вършат и какво ще създадат.

Утре може да каже, че не желае към този момент да поддържа Радев, а да е Йотова... и противоположното.

При Има Такъв Народ имат едно огромно его и едно огромно „ АЗ “. Ако то не се храни, то стартира да търси метод, по който да изпъкне с нещо, което да втрещи хората, колкото и неуместно и идиотско да бъде “, по този начин Алгафари разяснява изявлението на Слави, че ще поддържат Румен Радев за втори мандат.

Бел.ред.
Има Такъв Народ влезе в политиката на крилете на с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли концепцията в два поредни Народното събрание?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР