Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това

...
Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това
Коментари Харесай

В новогодишно обръщение Корнелия Нинова призова за начало на промяната ВИДЕО

Нека през 2020 година дружно сложим началото на смяната. Това сподели във видеообръщение на страницата си във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Скъпи българи, приветствам ви с настъпването на Новата 2020 година Нека да я посрещнем с религия, че ще бъде по-добра за всяко българско семейство, където й да е то и за всички ни като народ. Но и да я посрещнем и с натурализъм, че това зависи от самите нас.

Можем да имаме съвременна страна. Можем да имаме стопанска система на бъдещето, високи приходи, положително обучение, качествено опазване на здравето и сигурност. Можем да дишаме чист въздух, да пием чиста вода и да се радваме на плодородието на българската земя.

Можем, стига да го поискаме”, съобщи Нинова.

„ Не е належащо доста. Необходимо е храброст и честност. Пожелавам ви да бъдете смели хора, да имате смели фантазии, смели цели и решения, с които да го реализираме.

Нека през 2020 година дружно сложим начало на смяната. Пожелавам ви да бъдете здрави, мощни, обичани и уважавани хора. Да е мирна и плодородна за България и за българския народ. Честита Нова година “, сподели още Нинова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР