Нека предадем и на бъдещите поколения завета да пазят свободата,

...
Нека предадем и на бъдещите поколения завета да пазят свободата,
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ на 3 март: Да дадем обет да пазим България мирна и свободна

" Нека предадем и на бъдещите генерации завета да пазят свободата, да обичат родината и да строят с разсъдък и сърце, отговорно и въодушевено своя по-добър и по-красив свят, с цел да бъде и пребъде България! ", това съобщи водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в поздрава си във връзка националния празник 3 март, оповестиха от пресцентъра на политическата групировка.

Той, евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председател на групата „ Обнови Европа ” в Европарламента, зам.-председателят на Движението Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на и водача на Младежко Сезгин Мехмед участваха на тържествената гала по издигането на българското знаме пред Паметника на незнайния войник в София.

" Прекланяйки глава пред саможертвата и подвига на хилядите герои, които направиха допустима свободата, ние би трябвало да дадем този по този начин необходим през днешния ден обет да пазим България мирна и свободна и да ѝ отредим почтено място в европейското семейство ", прикани Карадайъ.

" Днес, когато означаваме 145 години от Освобождението, ние още веднъж преосмисляме свободата като полезност. Свободата е знак на достолепие и е наша обща отговорност пред бъдещето. Днес, когато покрай нас се води война и хора биват убивани, свободата и мирът още веднъж се осъзнават както съществени полезности. И единствено с обща воля и общи старания можем да ги защитим ", сподели още той.

" Днешният ден е мотив за размисъл. Ден, който приканва да бъдем единни, с цел да имаме почтено бъдеще ", добави Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

" Честит празник! ", с тези думи приключи изявлението си водачът на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР