Нека поговорим за секс или по-скоро за липсата на такъв.

...
Нека поговорим за секс или по-скоро за липсата на такъв.
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото, когато не правим секс

Нека поговорим за секс или по-скоро за неналичието на подобен.
Първо обаче дано стартираме с изгодите от него, когато го има. Той може да увеличи имунитета, да понижи напрежението, да помогне на качествения сън, даже забавя стареенето.
От друга страна, неналичието на интимни милувки може да се дължи на липса на сътрудник, намалено либидо или сме женени с деца. Последното звучи колкото шеговито, толкоз и съществено. Доста фамилни двойки занемаряват половия си живот сега, в който станат родители.
Дори и на пръв взор неналичието на секс да не наподобява като огромна работа, имайте поради, че настъпват промени в тялото, когато му отхвърляме наслаждение за дълго време.
Няма по какъв начин да не забележите, че влагалището ви става по-сухо. Когато сте възбудени, най-интимната част от вашата женственост лубликира щедро. Но даже когато не вършиме секс, вагиналните стени нормално са много влажни. Но в случай че решите да не вършиме секс за известно време, сухотата на влагалището може да се конкурира с тази в пустинята Сахара.
Сухотата сигурно може да докара до липса на предпочитание за секс. Освен това, в случай че отнемате от тялото опцията да получава оргазми за интервал от време, то сигурно ще престане да изпитва потребност от милувки въобще и ще се абонира за непрекъснато намалено либидо. Така че идващия път, когато решите да вкарате репликата: „ Не довечера, скъпи “, по-добре намерете някакво предпочитание за секс.
Когато не сте правили секс известно време, може да ви отнеме повече време, в сравнение с преди преди сухия режим да се възбудите. Ако вагиналните тъкани не са се радвали на интимни милувки скоро, ще им би трябвало повече време, с цел да се провиснал и да стартират да се овлажняват.
Възможно е входът на влагалището да стане по-тясно, в случай че не вършиме секс над пет години или в случай че сте в менопауза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР