Нека погледнам над ситуацията. Това е епизод от това което

...
Нека погледнам над ситуацията. Това е епизод от това което
Коментари Харесай

ЕКСПЕРТИ НИЩЯТ АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ! Ще падне ли главата на Цветан Цветанов?

Нека погледнам над обстановката. Това е епизод от това което се случва в българската политика. Това не е първият път, когато посредством имотни покупко-продажби се отстрелва даден политик. Това е извънредно отрицателно за българската политика. Така разяснява по Нова телевизия абсурда с първокласния апартамент на Цветан Цветанов политологът проф. Румяна Коларова.

"Ситуацията е като сред Сцила и Харибда. В момента обстановката във Франция се слага въпрос дали не се смесва твърдостта със силата и по кое време отстъплението е демонстрация на мощ. От обществена позиция това е избор, който политикът прави ", съобщи още тя.

"Мисля, че няма да имаме отговори до четвъртък, когато господин Цветанов се завръща от Америка. Реално въпросът е какво се случи. Това е тематиката. Колко е морално или аморално е друга тематика. Убеден съм, че покупко-продажбите са изпипани законно. Въпросът е какво се случва оттук насетне. Всеки различен господин Борисов с лекост би го жертвал ", разяснява и Тихомир Безлов.

"Всяко едно отдръпване ще има своята тежка цена. Този скандал преориентира десните гласоподаватели, в сравнение с да прелива гласове вляво ", направи прогноза проф. Коларова.

"Трябва да се произнесат правоохранителните органи. Нещата са елементарни - има скандални покупко-продажби, има първокласни парцели, има мощно занижени цени, публичното очакване за оставки. Няма значение какво желае Българска социалистическа партия. Това е основен човек в йерархията на ГЕРБ ", включи се в диалога Иво Инджов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР