Нека не се поддава,е на провокации. Очевидно интересът към нашия

...
Нека не се поддава,е на провокации. Очевидно интересът към нашия
Коментари Харесай

ВИДЕО: Борисов на инспекция в Кюстендилско! Алибегов го моли за финансовo съдействие

Нека не се поддава,е на провокации. Очевидно ползата към нашия отрасъл е огромен. Това съобщи ръководителят на Българската асоциацията на заведенията Ричард Алибегов по време на ревизия на премиера Борисов. Министър-председателят отново избра провинцията, този път Кюстендил.

„ Знаете, че сега е комплицирана ситуацията и би трябвало да съблюдаваме всички противоепидемични ограничения, с цел да няма защо да се захванат “, уточни Алибегов. Според него не престават да се намират недобросъвестни ресторантьори.

„ Лично ще помоля премиера малко за подпомагане по отношение на изплащанията на приходната организация (Националната организация за приходите – бел.ред.), всички са обезпокоени, че става по-бавно, в случай че може да ускорим изплащането на обезщетенията “, обърна се Алибегов към Борисов.

Поръчахме от „ АстраЗенека “, тъй като първи започнаха тестванията. Това съобщи от Кюстендилско министър председателят, който бе в компанията на зам.-министъра на благоустройството и районната политика Николай Нанков, шефа на Българската организация на заведенията Ричард Алибегов и здравния министър проф. Костадин Ангелов.

" Имаме уверения, че до сряда ще минат всички проби. До тогава не плащаме ", сподели той.

" Разликата в цените не е дребна. Ако едната е няколко единици $, другата е 1-15 от горната страна. Търговската война сред компаниите, е като в заведенията. Ако едното работи за 4 лв., а другото за 15 при същите условия, къде ще си изпиеш кафето ", запита Борисов.

Не че ние не сме задоволително близки и с Китай, и с Русия, само че в Европейски Съюз могат да се слагат единствено ваксини, утвърдени от Европейската организация по медикаментите ", сподели още той.

България постоянно е водила доста мирна политика, само че на територията на Европейски Съюз могат да се слагат ваксини, утвърдени единствено от ЕАЛ. Затова в Чехия Народното събрание на позволи, в Словакия министърът на опазването на здравето си подаде оставката поради съветската и китайската ваксина. Ние постоянно сме били дисциплинирани членове на Европейски Съюз и съблюдаваме разпоредбите “, добави той.

Министър-председателят даде обещание незабавно когато съветската ваксина бъде утвърдена за прилагане в Европейски Съюз, България да поръча и от нея.

„ Ако съветската ваксина, която си е дала документите в ЕАЛ, бъде утвърдена, по-късно Комисията отиде и ревизира по какъв начин се създава и ни разрешат и нея, ще вземем и от нея и ще предоставим, на който желае, да си я направи. Китайската към момента не е подала документи в ЕАЛ. Това е доста контролиран пазар на медикаментите. Смея да кажа, че взаимни отстъпки в Европа с това не се позволяват.

Така че тези апели за какво Борисов не се обади на Си Дзинпин, на Ли Къцян или на Путин? Мога да се обадя, само че това няма да може да влезе в нашата мрежа, тъй като не е позволено от ЕАЛ и надлежно от българската. Стане ли позволено, незабавно ще предоставим на българите да избират “, уточни Бойко Борисов.

Бойко Борисов прикани да се съблюдават противоепидемичните ограничения и акцентира, че държавното управление в никакъв случай не е имало за цел са ощетява бизнеса и да го опълчва на други браншове.

" Чисто психически да дойдеш да пиеш едно кафе и да си отидеш е добре за народа ", означи министър председателят.

„ Моля министър председателят за подпомагане по отношение на изплащането от приходната организация. Това е молбата на сектора – да се форсира заплащането на обезщетенията “, помоли Алибегов.

„ Правим всичко допустимо, към 15-20 милиона към този момент са изплатени. Има доста неблагодарни политици и когато има напън за нещо и ние избързаме, те дават сигнали, че не сме спазили някоя процедура “, изясни министър председателят.

ВИЖТЕ ВИДЕАТА ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА БОРИСОВ С ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ:











Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР