Нека настоящото посещение на българския премиер Борисов в Йордания постави

...
Нека настоящото посещение на българския премиер Борисов в Йордания постави
Коментари Харесай

Премиерът на Йордания обясни какво очаква от Борисов

Нека актуалното посещаване на българския министър председател Борисов в Йордания сложи първата от доста последващи стъпки в връзките сред двете страни.

Това сподели министър председателят на Хашемитско кралство Йордания Омар Раззаз в изказване след среща с българския си сътрудник Бойко Борисов, предаде агенция „ Фокус “.

„ Добре пристигнал в Йордания, уповавам се това посещаване да бъде единствено една от доста други последващи стъпки. Проведохме интензивна среща за да бъде изработен обзор на двустранните връзки сред нашите две другарски страни “, разгласи при започване на словото си той.

По думите му България се употребява с доста висок престиж в Европа.

„ В Европейски Съюз тя заема позиции в съществени институции. Затова е значимо да продължим да работим за съгласуване на нашите връзки в областта на външната политика и позициите по районни спорове.

Бих загатнал преди всичко Палестинския проблем. С премиера Борисов обменихме и отзиви по отношение на развиването на икономическите ни връзки “, означи той.

По думите му България е пример в границите на Европа в областта на високотехнологичните производства и развиването на селското стопанство.

„ Имаме упоритостта да разширяваме търговията и да изпълним съгласуваност сред стопанските системи на двете страни. Съществуват благоприятни условия за развиване и съдействие в областта на фармацията и туризма. Ще се работи за увеличение на износа и вноса “, добави Раззаз.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР