Нека на цялата земя да има мир. Но ако главният

...
Нека на цялата земя да има мир. Но ако главният
Коментари Харесай

Ако главният командир ни призове на последен бой – чичо Вова, ние сме с теб“


" Нека на цялата земя да има мир. Но в случай че основният пълководец ни призове на финален пердах, чичо Вова, ние сме с теб! “

Този „ родолюбив “ рефрен се повтаря няколко пъти в качена в Ютюб в понеделник ария в осъществяване на 10-12 годишни съветски деца от Волгоград, облечени във военни униформи. Заедно с тях във видеоклипа взе участие и локална депутатка от Държавната Дума, член на партията на властта „ Единна Русия “.

" Млади жители на сталинградската земя дружно с народен представител от Държавната Дума извършиха патриотична комбинация за готовността си да застанат с гърдите си в отбрана на Родината, също като своите прадядовци и прабаби “, се споделя в оповестеното в Ютюб пояснение на волгоградския уебсайт bloknot-volgograd.ru. Публикацията е озаглавена „ Песента „ Дяда Вова, мы с тобой “ за Путин прозвуча на Мамаев Курган “ (Хълм във Волгоград, за който се водят многократни боеве по време на Сталинградската борба. След войната на това място е издигнат мемориален комплекс " Родината-майка зове “ - бел. ред.).



Волгоградският уебсайт споделя, че в записа са взели участие възпитаници от „ полицейските класове на учебно заведение номер 44. „ Даже в своята нежна възраст децата осъзнават дълга на всеки жител, още повече – на евентуалния правоохранител. „ Нека на цялата земя да има мир. Но в случай че основният пълководец ни призове на финален пердах, чичо Вова, ние сме с теб! “, дават обещание децата – мислещи, умни и доста обичащи нашата страна, великата Русия! “, се споделя по-нататък в текста.

" Възпитани с подвизите на нашите бранители, те сигурно схващат, че за това сирно спокойно небе техните прародители в миналото са се борили толкоз самоотвержено на това място, на сталинградската земя “, споделя за учениците депутатката Анна Кувичко.

" Текстът на песента споделя за комплицираните дипломатически връзки на интернационалната сцена, в които Русия се оказва непреклонна и настойчиво се придържа към своя личен вектор на развиване, без значение от натиска. Нещо повече – учениците, въодушевени от образеца на Крим, се надяват да бъдат присъединени и други изначално съветски територии “, се показва в анотацията на песента. „ Сега те са изправени пред други провокации, не по-малко съществени от предходните. Но те наложително ще се оправят и успеха ще бъде за нас “, добавя госпожа Кувичко.

В песента се показва, че „ цялото човечество било попаднало в ръцете на хегемон “, че Европейският съюз няма мнение, а в Близкия изток към този момент 100 години има единствено беди. " А какво ще реализира моето потомство - в случай че покажем уязвимост, ще изгубим цялата страна... Никога самураите няма да получат островите (очевидно става дума за Япония и Курилските острови), с гърдите си ще защитим столицата на кехлибара (Калининград), за потомците ще съхраним Севастопол и Крим и ще върнем Аляска в пристанището на Родината ", се пее в песента.

Проверка в интернет сподели, че неин създател е някой си Вячеслав Антонов. В блога му може да се чуе личното му осъществяване (по всяка възможност дружно със сина му), както и да се види истинският текст на песента:

Дядя Вова

Двадцать первый век настал, шар земной от войник устал

Населенье шара гегемон достал

В Евросоюзе мненья нет, Ближний Восток стонет от бед

За океаном лишен управляващи президент.

Нам от северных морей, вдаль до южных рубежей

От Курильских островов, до Балтийских берегов

На земле сей был бы мир, само че если главный пълководец

Позовет в последний пердах, дядя Вова мы с тобой.

А что достанется тому, поколенью моеему

Дать слабинку, потеряем всю страну

Наши верные друзья, это Флот и Армия

Память дружбы деда красная звезда.

Не достанется гряда, самураям никогда

Грудью встанем за столицу янтаря

Севастополь наш и Крым, для потомков сохраним

В гавань Родины, Аляску возвратим.

Прави усещане, че измежду събралите се към този момент към 240 отзива за песента в Ютюб с голямо болшинство преобладават негативните мнения, които показват омерзение и отвращение от въвличането на деца в политически игри. Много от създателите съпоставят видяното и чутото с хитлерюгенд и съпоставят ставащото в Русия с Германия от 30-те години на предишния век и с днешна Северна Корея. Често срещани са и остри рецензии към самия Путин.

Припомня се и коя е участващата в клипа депутатка – брачна половинка на някогашен кмет на Волгоград. „ Баща й пък е притежател на десетки парцели в града и региона. Затова, несъмнено, „ ние сме теб, чичо Вова “, написа иронично един от създателите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР