Нека, когато се гледат доклади за съдебната система, да говорим

...
Нека, когато се гледат доклади за съдебната система, да говорим
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Нека при гласуване на доклади да говорим за проблемите в съдебната система, а не дали Лозан Панов е уведомен по телефона

" Нека, когато се гледат отчети за правосъдната система, да приказваме по проблемите ѝ, а не по тази причина дали сте известен по телефона. " Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка изявлението на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
" Всички институции би трябвало да работим за това да имаме взаимно почитание един към различен. Както ние ценим вашия труд, по този начин вие да цените нашия ", разгласи той.
" Във всяка парламентарна комисия работят експерти. Те не са пристигнали с новия парламент, тук са от десетилетия. Работят и дават всичко от себе си, с цел да бъде законодателството на нужното високо равнище ", уточни Цветанов.
" Казвам го чисто прагматично. Нито ние, нито вие имаме нужда от сходен сблъсък- чисто институционално “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
" Изпитваме почитание към правосъдната система. Силата на една народна власт, на Конституцията е постигнатият консенсус за разделянето на управляващите ", сподели още Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР