Нека хората, които са обект на такава ситуация, в каквато

...
Нека хората, които са обект на такава ситуация, в каквато
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ: Контактът на депутати с престъпници може да ги превърне в техен инструмент

„ Нека хората, които са обект на такава обстановка, в каквато е попаднала Албена Симеонова, да знаят задоволително в точния момент. Това са хора, които биха могли по някакъв метод да бъдат инструмент в ръцете на такива рискови нарушители. “ Това сподели пред Euronews Bulgaria депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев във връзка абсурда с задържания у нас английски жител, търсен от Интерпол.

Според него, заплаха за националната сигурност има до степента, в която това, което се е случвало, се е развивало в продължение на месеци. Такива проблеми би трябвало да бъдат пресичани в точния момент, уверен е Георгиев.

 
Това, което стана ясно, е че госпожа Албена Симеонова е била много дълго време в контакт с въпросния английски жител, от години познава фамилията му, пособия му е в разнообразни, както бяха наречени, битово-комунални услуги. Но дано да си даваме сметка, че в случай че има някакъв предумисъл в неговите дейности, коства ми се, че един депутат би бил много добър проводник той да извърши доста тежки неща. Не желая да упреквам в нищо никого, само че дано и никой не лишава опцията да задаваме въпроси.
„ Аз се пробвах с оптималната угриженост да поднеса и декларацията на Политическа партия ГЕРБ, по този начин щото ние в действителност се тормозим за нашата сътрудник. В последна сметка, това повече от един месец да си в контакт с подобен човек, в чийто дом са намирани взривни субстанции, инструкции по какъв начин се вършат експлозиви, оръжие – това няма по какъв начин да не породи въпроси “, счита депутатът от ГЕРБ-СДС.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР