Нека г-жа Нинова покаже нещо, което е съградила под нейно

...
Нека г-жа Нинова покаже нещо, което е съградила под нейно
Коментари Харесай

Борисов: Нека Нинова покаже нещо, което е съградила

Нека госпожа Нинова покаже нещо, което е съградила под нейно управление. Ние вършим това всеки ден. Това сподели министър председателят Бойко Борисов във връзка думите на водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от петък в Народното събрание, че е страхливец. Той приказва пред публицисти след откриването на напълно обновената зала " Фестивална ", която към този момент се назовава " Асикс Арена ".

„ Няма да ми развалите настроението с въпроси за госпожата “, отсече Борисов. " След като са знаели за този одитен отчет, служебното държавно управление на президента Радев да бе уволнило военачалник Петров от ВМА. Аз нито знаех за него, нито ми е бил излъчен с документите, само че ние като честен жест приехме оставката му.

В същото време в Народното събрание стоят хора, които са забъркани в наркотрафик, пазаруване на гласове и то от пандизчии и които назовават българите дебили ", добави министър председателят. " Каквото се изисква от нас по повод въз основата на ЦСКА сме го създали, съобщи Борисов във връзка идният търг за стадион " Българска войска ".

" Отборът им се развива доста добре и играе ужасно. Вижда се, че борбата за купата в първата тройка е много сериозна. ЦСКА е тим, който може да поддържа 3-4 клуба. Навремето национали бяха запаси на националите в ЦСКА ", сподели още министър председателят. Той отстъпи правото да прережат лентата на новата зала на Ивет Лалова и Габриела Петрова.

" За първи път в тази зала видях лекоатлетическо съревнование и поради това се развълнувах толкоз през днешния ден. Тогава се възпламених по този спорт. ", съобщи Ивет Лалова.

Премиерът Борисов и министърът на спорта Красен Кралев получиха най-високите оценки на Европейската асоциация по лека атлетика от нейния първи вицепрезидент Добромир Карамаринов, който е началник и на родната централа по този спорт. " Благодаря ви доста, че спазихте мъжката си дума и възстановихте тази зала, която от 60 години не беше ремонтирана, съобщи Карамаринов.

" От следващата година стартира възобновяване и на близкия до залата стадион " Академик ", който ще бъде напълно за лека атлетика. За това са планувани 4 млн. лв. ", изясни Красен Кралев. До момента държавното управление на Бойко Борисов са вложили 300 млн. лв. в спортна инфраструктура. Предвижда се да бъде приключена и " Арена Бургас ", с цел да може федерацията да кандидатства за европейско състезание в зала. Очаква се да завърши през 2018 година

тагове Бойко Борисов Корнелия Нинова " Асикс Арена "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР