Нека да се задвижи процедурата в тази връзка, не само

...
Нека да се задвижи процедурата в тази връзка, не само
Коментари Харесай

Бойко Рашков за МВР: Направено е главното голямо, което се очакваше

" Нека да се задвижи процедурата в тази връзка, освен да слушаме планове, и тогава да се реши. Освен това знаете добре е, че е квалифициран Законопроект за изменение и допълнение на закона за КПКОНПИ, а мястото е вакантно ", разяснява в извънредно изявление за предаването " Тази заран " на бТВ министърът на вътрешните работи. 

" Това е едно предизвикателство, изключително при актуалните условия, изключително като се срещнем с концепциите, заложени в новия план за изменение и допълнение на закона за антикорупционната комисия и нейната активност с нови пълномощия, които включват и следствие на редица закононарушения ", уточни още той.

По думите му Комисията в нейната проверяваща конструкция се приближава до всяко проверяващо отделение или работа в нашата страна.

" Промяната няма да бъде огромна, тъй като известно, че аз съм се занимавал с следствие много нескончаем интервал ", означи вътрешният министър.

Във връзка с поръчките на Министерство на регионалното развитие и парите за градежа на пътищата, Рашков уточни, че Министерство на регионалното развитие не е дало на съд нито една компания, която е работила по контракти за такова строителство. 

Относно това дали има  данни за връзка сред човек, наименуван Таки и Има Такъв Народ (както е споделил Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от " Да България " пред бТВ), Рашков изясни, че е редно фито-санитарният надзор на границата да се прави от страната, а за елементи препрати към Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има дали има такива лица по веригата на контрола на Граничен контролно-пропусквателен пункт.

Министър сподели още, че заплатите в Министерство на вътрешните работи ще се вдигнат, в случай че бъде признат обновеният бюджет.

" Реформата в 98% е завършена, преструктурирали сме съществени звена в това министерство. Постарали сме се с това да създадем с присъединяване на безусловно всички управителни длъжностни лица в цялата страна ", добави Рашков.

По думите му не е правилно, че би трябвало да бъдат съкратени  7000 души

" Направено е основното огромно, което се очакваше да се промени – структурата на министерството на вътрешните работи да се пригоди към актуалните условия. За страдание 20 години нито един от ръководителите, които са били в министерството, не е подхванал сходни дейности ", означи още. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР