Нека да разясним на жълто-черната общественост, че Вие лично с

...
Нека да разясним на жълто-черната общественост, че Вие лично с
Коментари Харесай

Илиян Филипов отговорина Зингаревич: за нас Ботев е ДНК, за вас - среедство за вадене на пари

Нека да разясним на жълто-черната общност, че Вие персонално с Вашата дясна ръка Александър Ослан ме канихте да бъда част от Борда на шефовете.
Прочетете още
Аз ви отхвърлих, тъй като видях много порочни практики във Вашето ръководство.

Аз пребивавам в този град и постоянно в сърцето ми е бил Ботев. Когато виждам, че нещо не се прави добре в клуба ни, няма по какъв начин да ставам съизвършител в него.

Така притежателят на ПИМК Илиян Филипов отвърна на президентана Ботев Пловдив Антон Зингаревич, който в изявление за " Sportal " съобщи, че предприемачът желае да вземе клуба. 

" Нямам никакви връзки с Илиян Филипов, единствено договорни, които той има с клуба. Той има бокс на стадиона и толкоз. Той се опитваше да се сложи в позиция да може да вземе клуба, което аз не мога да схвана от кое място идва това. Аз в никакъв случай не съм си и помислял да се отдръпвам преди всичко, с цел да има такава опция ", изясни босът на " канарчетата " връзките си с Илиян Филипов. 

Зингаревич разяснява и че не знае нищо за арестите и обвиняванията към двама от шефовете на тима и съобщи, че въпросите по тази причина би трябвало да бъдат отправени към оперативното ръководсто на клуба. 

Вчера Апелативният съд остави непрекъснато в ареста двамата шефове в Ботев – Въльо Петров и Милен Стоянов, както и двамата служители на реда Галин Колев и Мартин Ламбрев, упрекнати в рекет, изнудване и насила през въоръжена проведена незаконна група. Въпреки че мина повече от седмица към момента няма никакво публично изказване от страна на клуба.

Ето и прочувствения отговор на Илиян Филипов, който той разгласява в обществените мрежи преди минути:

 

Днес Антон Зингаревич в изявление сподели, че аз, Илиян Филипов съм желал да му взема клуба!

Г-н Зингаревич, желая първо да Ви обясня, че този клуб е Ваш единствено с акциите, които Ви подарихме всички Ботевисти.

Този клуб е по-стар и по-обичан от всичко, което сте имали досега!

Този клуб е на цялата жълто-черна общественост на Пловдив, а и отвън нашия град.

Няколко пъти споделих, че в никакъв случай няма да пипна и една акция на ПФК Ботев Пловдив.

Относно изявлението Ви, че аз съм се опитвал да се слага в позиция в клуба:

Нека да разясним на жълто-черната общност, че Вие персонално с Вашата дясна ръка Александър Ослан ме канихте да бъда част от Борда на шефовете.

Аз ви отхвърлих, тъй като видях много порочни практики във Вашето ръководство.

Аз пребивавам в този град и постоянно в сърцето ми е бил Ботев. Когато виждам, че нещо не се прави добре в клуба ни, няма по какъв начин да ставам съизвършител в него.

Когато чуете рецензии по Ваш адрес, по отношение на цялото ви ръководство на Ботев, апелирам Ви да погледнете и страната на хората, които възпитават децата си в Ботевизма.

Градивната рецензия е постоянно потребна и тя е значима в демократичните общества!

Вие заявихте в едно изявление, че за Вас Ботев е бизнес план.

Бизнес с клуба ни, мъчно ще извършите!

Ботев е публичен план, като всеки един футболен клуб с почитатели!

Затова Ви приканвам да се обръщате с почитание към тях! Ако не се преценявате с фенската маса, то бизнес планът Ви е жертван на големи загуби.

Когато обявите, че Ботев е бизнес за Вас, по какъв начин очаквате да получавате спонсорски контракти от компании в града с много по-малки благоприятни условия от Вас?

Някой дали е давал пари на тези хора за техния бизнес?

Но очевидно това,че Ви помагах 2 години и отделих ужасно доста средства и време за Вашия бизнес сте го не запомнили!

Въпреки това, Ви приканвам да се концентрирайте в израстването на Ботев, а не да говорите лъжи по медиите, че Илиян Филипов желал да Ви вземе клуба!

Нито съм желал, нито желая да Ви пъдя!

Ще съм най-щастливият човек на Пловдив, в случай че вие съумеете да извършите обещанията си! А те бяха, да напомним на всички-

Ботев да е всяка година с Европейски мачове!

Обидно е и отношението Ви по отношение на последните събития в обичания ни клуб. Никога в историята на Ботев, почитатели не са били викани на нашия дом, заплашвани и бити от хора, които работят в клуба, а други са наемани, с цел да се грижат за Вашата лична сигурност. Вместо да излезете с ясна позиция в отбрана на почитателите, Вие трансферирате отговорността на Ваши подчинени, а по-късно се пробвате да внушите, че не знаете какви са тези хора, които сега са в ареста с повдигнати обвинявания от прокуратурата. Вие не знаете " кои са и другите хора ", а Ви взимат от летището и охраняват в ложата. Така ли ще се развива Ботев по европейски модел? С такива шефове и такова отношение към нас? Защото аз съм на първо място един от множеството жълто-черни почитатели, а по-късно човек, който прави бизнес. Нещо, което очевидно не може да разберете, тъй като Ботев е в нашето ДНК, а за Вас е просто средство за изкарване на пари. Вчера бяхте в Лондон, през днешния ден в Пловдив, а на следващия ден някъде другаде, само че ние ще сме тук постоянно и няма да позволим Ботев да бъде изхарчен.

С Уважение,

Илиян Филипов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР