Нека да не се лъжем - жената, която е твърде

...
Нека да не се лъжем - жената, която е твърде
Коментари Харесай

5 признака, които ви издават, че сте зажаднели за мъж

Нека да не се лъжем - дамата, която е прекомерно зажадняла за обич или просто мъжко внимание, си проличава отдалеко. Не съдим никого, само че обстоятелствата са си обстоятелства. Любопитното е, че не е наложително тези дами да са необвързани или пък толкоз подценени от противоположния пол. Те просто желаят да се харесат на всички и безусловно изпитват апетит за мъже. Ето кои са 5-те признака, които ги издават:

Тя е съгласна за всичко

Тази дама в никакъв случай няма да натовари обожателя си с условия или задължения. Тя няма никакви искания къде ще се срещне с него или какво ще прави, значимото е да се случи. И даже да не изгаря от предпочитание да отиде на кино, в случай че я поканят, няма да откаже и от нея ще се чува единствено единодушие. А когато мъжът е в връзки с такава жена, той подсъзнателно стартира да ѝ предлага все по-малко и да изисква повече от нея. Тя пък се старае от ден на ден, тъй като живее с мисълта, че един ден той ще разбере какъв късметлия е да бъде в живота му. А това, в последна сметка, в никакъв случай не се случва.

 мъж, жена

Тя просто ненавижда другите дами

Логиката е напълно простичка - всички останали дами на този свят са конкуренция в нейните очи. Тя вижда зложелател във всяка, изключително в тези, които се радват на по-засилен интерес от страна на мъжете. Но тук, тази дама пропуща нещо доста значимо - има мъже, които жадуват за нея, само че не е склонна да го види, тъй като е прекомерно заета да се съпоставя с останалите.

Тя прави първата крачка

Както към този момент споменахме, тази жена е подготвена на всичко, с цел да бъде харесвана, даже това да значи, че би трябвало да преследва следващия мъж в живота си. Тя по никакъв начин не се срами да бъде инициативна и да направи първата крачка, тъй като е подготвена да даде повече, без да вижда какво получава насреща. Също по този начин държи да покаже на мъжа, че харесва точно него, с цел да ликвидира заплахата той да се чуди дали тя изпитва интерес.

Тя е идеалната жертва за мъжки операции

За нея потребностите на мъжа и желанията му стоят доста над нейните. Ето за какво тя е идеалната жертва за всевъзможни операции и е подготвена да отиде до Луната и назад, стига да знае, че той ще бъде благополучен. А какво ѝ е коствало и дали въобще ще получи самопризнание - това са въпроси, които не я вълнуват. И даже той да я обиди с думи или държанието си, тя няма да се откаже от него, по-скоро ще търси виновността в себе си, даже и да няма такава.

 жена

Тя е подготвена да се откаже от всичко, което обича, в името на мъжа

За тази жена не са нужни никакви старания, тъй като тя е тази, която се старае да завоюва мъжа. И е подготвена да зачеркне всичките си занимания, другари и ползи, единствено и единствено той да бъде удовлетворен и спокоен.

Жените, зажаднели за обич и мъжко внимание, са подготвени да се борят като на война. Но за жалост постоянно остават нещастни, тъй като до момента в който са се състезавали и измъчвали, с цел да получат любов от мъжете, те не са я получавали от най-важния човек - от самите себе си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР