Нека да бдим да не се върне Народният съд, който

...
Нека да бдим да не се върне Народният съд, който
Коментари Харесай

Караянчева: Нека бдим да не се повтори Народният съд и Чернобил

Нека да бдим да не се върне Народният съд, който унищожи цветът на нацията, да бдим да не се повтори Чернобил. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева от парламентарната естрада в персонално пояснение към депутата от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов.
" Предложението, което през днешния ден направих, не е единствено мое. Под него са се подписали и ръководители на парламетарни групи. Тук някой от трибуната сподели, че съм споделила да бдим. Да, дано да бдим да не се върне Народният съд, който унищожи цвета на нацията. Да бдим да не се повтори Чернобил, когато български жители бяха на открито на улицата и манифестираха и ядяха целена салата, а партийните величия стояха някъде на безшумно и ядяха специфична биологична храна ", сподели още Караянчева по време на дебата дали Народното събрание да се разпусне и да се събира да гласоподава единствено актове, свързани с изключителното състояние в страната.
" Защо откакто няма опасност, вие, уважаеми сътрудници, не организирате вашите събрания ", обърна се Караянчева към Българска социалистическа партия. 
" Уважаеми сътрудници, уважаеми другари, споделих ви, че тук ще се приказва, че това е срещу Конституцията, че задушаваме парламентаризма в България - говорете, каквото желаете. Ако ние през днешния ден имаме опция да спасим човешки живот на вас, на ваш непосредствен, на хора, работещи в администрацията, на мен уважаеми другари, това ми е задоволително. Мислете ", добави ръководителят на Народното събрание, представен от организация " Фокус ".
Още изявления на народни представители от днешното съвещание на Народното събрание четете в този материал.
Темата за ковид продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР