Нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува интересен коментар в

...
Нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува интересен коментар в
Коментари Харесай

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова съсипа Нинова: Живееш в паралелен свят! Партията ви е комунистическа, а не…

Нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласява забавен коментар в персоналния си фейсбук профил. Той е ориентиран към Българска социалистическа партия и честванията на 125 години от началото на партийната им организация в Разград.

Публикуваме коментара на депутатката от партията на Бойко Борисов без редакторска интервенция:

„ Паралелният свят Корнелия! Българска социалистическа партия чества 125 години партийна организация в Разград, а на стената ликът на Димитър Благоев. Събитието стартира с обичаната му ария „ Ален мак уединен нейде “, а на входа участниците в събитието получават рекламни материали, в това число магнитче с лика на Благоев. Корнелия зове за борби против подтисничеството и пробуждане на електората. А в залата хорица с побелели коси /някой задрямали/ стискат по една алена роза в ръка и си спомнят времето на младостта.

Не знам дали си коства коментара, само че годината е 2017-та, а не 1900 – ната и съчинението „ Социализмът и дилемите на българската работническа класа “, като наложителна литература – демокрацията ни ги лиши за благополучие. Актуално е друго Благоево съчинение…„ Що е социализъм и има ли той почва у нас? “  През 2017- та нито има социалистическа партия – тя е комунистическа, откакто става на 125, а почва у нас няма – потвърждават го всички победи на парламентарни избори до момента Корнелия! “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР