Нежният глас на поп-фолка със сигурност ще разбие класациите с

...
Нежният глас на поп-фолка със сигурност ще разбие класациите с
Коментари Харесай

Криси избухна с убийствена балада за Свети Валентин

Нежният глас на поп-фолка сигурно ще разбие класациите с „ Толкова обич “, която е неин специфичен подарък от македонската звезда Бернат. Клипът е сниман през лятото на 2017-а, само че Криси съзнателно забавила премиерата за 14 февруари.

“Толкова любов” е доста разтърсваща ария. Исках да излезе на 14 февруари, тъй като в песента се пее за любовта, която предизвиква болежка, само че все пак я избираш. Силно се надявам да се хареса, тъй като в нея вложих сърце и душа. Самото парче ми е подарък от Бернат – голям гений, страховит музикант и непосредствен другар от Македония. Текстът е на Анастасия Мавродиева, а аранжимента на моят другар – Александър Асенов “, споделя Криси. Режисьор на клипа е сътрудника на Криси – фолк артистът Ерик.

Изпълнителката сега е на отмора със своя другар - композитора Александър, в Лондон. Двамата ще презаредят батериите, с цел да се върнат с доста хъс за работа в България.

Това е третият план, който певицата показва на аудиторията след завръщането си на музикалната сцена. През 2017-та Криси показа “Момичето на тати” и фолклорната ария “Добро льо, мари хубава”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР