Нежните визии без много силни цветове доминират през лятото и

...
Нежните визии без много силни цветове доминират през лятото и
Коментари Харесай

Най-важните тенденции в ежедневния грим през лятото

Нежните визии без доста мощни цветове преобладават през лятото и тази година.

Монохромен очен грим

Ако с цел да пресъздадем горещите трендове през предходни години са ни били нужни положителни умения в блендването и забележителна доза самообладание, това лято едноцветният грим улеснява процеса, а наподобява също толкоз впечатляващо… в случай че знаете по какъв начин да го извършите вярно.

Съветът ни е да изберете не прекомерно фрапантен цвят, само че задоволително хубав, с цел да стои независимо и да ви даде приключена визия. За да е допустимо най-силно оцветен нанесете сянката първо с потупващи придвижвания с помощта плоска четка, напръскана с фиксиращ спрей, а по-късно с пухкава четка прелейте цвета отмерено.

Нежен “грим без грим ”

Всяко лято естественият гальовен макиаж господства, а през последните години той е желан за всеки сезон. В последните месеци виждаме тазгодишния прочит на визията – нежни омбре устни за оптимално естествен тип и с по този начин наречените soap brows – обемни, без в допълнение потъмняване на цвета.

Бляскава изчистена кожа

Красивата и здрава кожа е най-хубавото допълнение към всяка визия, а през лятото, когато горещината акцентира всички линии и недостатъци, е мъчно да я реализираме без никакъв грим. Затова и експертите избират да основат резултата с добре нанесен и прелят грим, който имитира естествения искра на кожата.

Ултра тънка очна линия

Издълженият секси взор продължава да е настоящ, само че през лятото желаеме нещо малко по-драматично за излизанията. Затова и измежду трендовете се намества тънката дълга очна линия, допълнена от изчистена nude визия.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР