Нежната половинка от дует Ритон“ Катя Михайлова скри шапките на

...
Нежната половинка от дует Ритон“ Катя Михайлова скри шапките на
Коментари Харесай

Катя от "Ритон" реши да обязди птица и показа пищните си ритони и

Нежната половинка от дует „ Ритон “ Катя Михайлова скри шапките на по-младите си колежки! Манията с надуваемите водни атракциони под формата на птици, която към този момент второ лято тресе целия свят, не подмина и ритонката, и тя блестна сред крилата на голям бял лебед.
От няколко дни надуваемата играчка плува в басейна в двора на къщата на звездите. По-рано през днешния ден Катя показа в персоналния си профил във Facebook фрагменти с летните си страсти. От фотосите ясно проличава, че най-сетне звездата се е отдала на заслужена отмора, откакто последните няколко седмици със Здравко съвсем се пренесли в звукозаписното студио за записите на новите песни за албуми в чест на юбилея им „ 40 години музика и обич “, който ще се състои на 18 октомври в НДК, написа secret.bg.

След като албумът е съвсем подготвен и остава единствено записът на последната десета ария, Катето евентуално е решила да „ изпусне парата “ и да се наслаждения на слънчевите лъчи над Банкя, написа ПИК. Oгромните крила на лебеда дискретно закриват прелестите на ритонката, само че все пак пъстрите фрагменти повлякоха след себе си стотици лайкове и одобрителни мнения за именития й бюст, поради който преди година потегли лафът: „ Каква е главната мерна единица за величина на дамски бюст в България? Един ритон! “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР