Нежната двойка Вяра и Диляна дадоха живот на момченце на

...
Нежната двойка Вяра и Диляна дадоха живот на момченце на
Коментари Харесай

Роди се първото лесбобебе у нас!

Нежната двойка Вяра и Диляна дадоха живот на момченце на 6 юни, в навечерието на шествието в поддръжка на хомосексуалните хора "София прайд ".

Това е първото кърмаче, родено в семейство от еднополови родители, написа в. "България през днешния ден ".

Детето е кръстено Виктор-Мануел, а зачатието се случва ин витро посредством неизвестен донор. Използвани са яйцеклетките на едната бъдеща майка, а другата износва детето и го ражда. 25-годишната Диляна, която е нежната половинка от фамилията, дава живот на момченцето.

Щастливите майки споделиха фотоси от най-прекрасния миг в живота си. Двете се врекоха във честност пред семейство и другари през 2018 година, а преди месеци оповестиха, че ще стават родители.
Веднага след положителната вест Вяра и Диляна се вписаха като семейство Иванови в обществената мрежа. Според думите им това е дълго чакано и мечтано бебе. Семейството живее в Русе, където от месеци приготвят дома си за новия член на семейството. Двете сбъдват обещанието си, че ще работят за правоприемник и споделят, че избират то да бъде отгледано от две любящи дами, които да назовава мама 1 и мама 2. Семейството е изрично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат независимост единствено да избере пътя си.

Преди време девойките изрично обявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги тормози ни минимум. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти посредством ин витро процедури. Но безрезултатно.
Влюбените подписаха брак през месец май м.г. Дамите поканиха и духовник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Диляна облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Вяра бе в бял костюм.

Любовта сред двете пламва преди няколко години. Диляна работила в чужбина и се срещнала с Вяра в обществените мрежи. Още тогава била наясно със половата си ориентировка. Вяра също не криела, че харесва дами. Двете поддържали връзка близо 8 месеца във фейсбук. Накрая не се сдържали и когато Диляна се завърнала у нас, двете се срещнали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР