Нежеланият доскоро в Реал Гарет Бейл ще остане в отбора

...
Нежеланият доскоро в Реал Гарет Бейл ще остане в отбора
Коментари Харесай

Зидан: Бейл остава в "Реал"

Нежеланият до неотдавна в " Реал " Гарет Бейл ще остане в тима и през новия сезон. Изненадващия обрат към уелсеца разгласи треньорът Зинедин Зидан след успеха с 3:1 в гостуването против " Селта " от I кръг в Ла Лига. В този мач Бейл стартира като титуляр и асистира за първия гол, който бе вкаран от Карим Бензема.

" Да, той (бел.ред. - Бейл) ще остане при нас и това е позитивно. А в този момент е време да се концентрираме върху сезона и върху нищо друго. Плановете ни за Бейл в този мач не бяха обвързани с контузията на Азар. Гарет и всички останали обаче са длъжни да знаят, че би трябвало да си заслужат място в тима ", съобщи Зидан след мача. Само преди няколко дни френският експерт даваше недвусмислени сигнали, че няма да разчита повече на Бейл.

Победата във Виго даде и различен позитивен знак за " Реал " с изключение на края на казуса " Бейл ", най-малко към този момент. В събота вечер, преди изиграването на останалите дуели късно в неделя, " Реал " водеше в класирането по голова разлика и бе пред " Барселона ", който пък загуби с 0:1 от " Атлетик " в Билбао. Така за първи път от 818 дни (или от сезон 2016/17) мадридчани изпревариха " Барса ".

Други резултати: " Валенсия " - " Реал Сосиедад " 1:1, " Майорка " - " Ейбар " 2:1, " Леганес " - " Осасуна " 0:1, " Виляреал " - " Гранада " 4:4.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР