Неизвестни стреляха по Здравко Мамич, най-влиятелният човек в хърватския футбол

...
Неизвестни стреляха по Здравко Мамич, най-влиятелният човек в хърватския футбол
Коментари Харесай

Стреляха по най-силния човек в хърватския футбол

Неизвестни стреляха по Здравко Мамич, най-влиятелният човек в хърватския футбол и неофициален необут на Динамо Загреб. От години той върти всички огромни покупко-продажби дружно с брат си Зоран.

Мамич е обвиняем по дело за корупция, е бил прострелян през днешния ден от неидентифициран нападател, заяви локалната телевизия ХРТ.

Той е ранен в крайници, а нападението е станало в Томиславград в прилежаща Босна и Херцеговина. От локалната болница декларират, че няма заплаха за живота му, като отхвърлят да дадат повече елементи.

Здравко, Зоран и двама други са упрекнати в източване на 19 млн. $ от прехвърляния на играчи и укриване налози. През последните години Динамо съумя да изтъргува десетки свои звезди за чудовищни суми.

В Хърватия се отбелязва, че преди месеци Мамич е бил нападнат още веднъж и ударен по главата с тежка чанта. Футболният необут потърпевш, само че декларирал, че е инцидентен случай.



Здравко е ненавиждан от почитателите на Динамо. Той се забърква непрекъснато в кавги, като проличава от клипчето, грам не обича публицистите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР