Неизвестни престъпници разбиха автомобила на зам.-главния редактор на „Монитор“ Наталия

...
Неизвестни престъпници разбиха автомобила на зам.-главния редактор на „Монитор“ Наталия
Коментари Харесай

Грозно нападение срещу зам.-главния редактор на "Монитор"

Неизвестни нарушители разрушиха автомобила на зам.-главния редактор на „ Монитор “ Наталия Радославова.

Колата на „ Телеграф медиа “ е била паркирана на метри от редакцията на вестника покрай кръстовището на ул. „ Екзарх Йосиф “ и „ Христо Ковачев “. Радославова е част от управлението на медийната група и от проверяващия екип на медията.



"Неизвестно лице разруши колата на сътрудника ни, която бе паркирана на броени метри от редакцията. Радославова е част както от управлението на медийната група, и от проверяващия екип на изданията ни. Засега не е ясно кой е причинителят, не е ясно и кой е поръчителят, само че е изрично несъмнено, че който и да е наредил този удар е бил един от хората, разобличени от изявленията на „ Телеграф медиа “, написа "Монитор ".

"Повече от ясно е, че този акт цели да заглуши гласа на свободните медии. Ние обаче твърдо оставаме на безкомпромисната си позиция да продължим да разобличаваме и вадим на ярко закононарушенията на олигарси и техните кръгове.

Явно смутени от безкомпромисната политика на изданията ни бандити, стартираха своята отвратителна акция в сряда сутринта. Когато журналистката слязла пред дома си, тя намерила залепен стикер върху предното стъкло на колата си „ Пежо “ 206 с надпис - „ Пречите! “, прецизират още от „ Телеграф медиа “.

„ Първоначално взех решение, че някой от прилежаща кооперация има искания към мястото за паркиране и дори се ядосах “, описа Радославова. 8 часа по-късно обаче намира колата си разрушена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР