Неизвестни обраха югозападната териториална дирекция на Агенция Митници в Благоевград.

...
Неизвестни обраха югозападната териториална дирекция на Агенция Митници в Благоевград.
Коментари Харесай

Неизвестни обраха Югозападната митница в Благоевград, разпиляха част от плячката

Неизвестни обраха югозападната териториална дирекция на Агенция " Митници " в Благоевград. Обирът е станал късно нощес и от Министерство на вътрешните работи към момента прецизират неналичията.

От Районна прокуратура в Благоевград прецизираха, че са откраднати сребърни украшения и пари, заяви Българска национална телевизия. Те са били съхранявани в складово помещение в региона на митницата, като след обира част от откраднатите бижута са били разпилени в региона и се е наложило служителите на реда да ги събират.

Тази нощ е осъществен грабеж в митническите хранилища към Териториална дирекция " Югозападна " в Благоевград.

По думите на районния прокурор на Благоевград Борислав Ковачки причинителите са се качили през спешна противопожарна стълба, качили са се на покрива и от там са влезнали в постройката. По този метод са стигнали до едно от вътрешните пространства, употребявано за склад на скъпи движимости. Към момента не се знае дали става дума за иззета стока - материални доказателства по каузи, или е била оставена за предпазване в склада, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ковачки добави, че явно крадците са бързали, защото има разхвърляни сребърни бижута.

" Имаме информация, че там са се държали пари, които липсват, съответно цената ще се откри в границите на процеса. В момента тече следствие, прави се оглед на местопроизшествието, а периметърът, който би трябвало да се огледа, е забележителен ", акцентира прокурорът.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР