Неизвестни лица застреляха тази сутрин афганистанската журналистка Мена Мангал, която

...
Неизвестни лица застреляха тази сутрин афганистанската журналистка Мена Мангал, която
Коментари Харесай

Ужас в Кабул, застреляха журналистка посред бял ден

Неизвестни лица гръмнаха тази заран афганистанската журналистка Мена Мангал, която е консултант по културата в Народното събрание, съобщи Асошиейтед прес.

От вътрешното министерство оповестиха, че дамата е била убита в столицата Кабул, до момента в който отивала на работа. Нападателите са избягали от мястото на престъплението. Полицията не е наясно дали убийството е терористичен акт или става въпрос за почистване на персонални сметки.

Засега никой не е поел отговорност за покушението, съобщи Българска телеграфна агенция. Бойци на групировката " Ислямска страна " и талибаните постоянно правят офанзиви в афганистанската столица, отбелязва АП.

Седем деца бяха убити и две - ранени, при детонация на заложена край пътя бомба в югоизточната афганистанска провинция Газни през днешния ден, съобщи Франс прес, като се базира на локалните управляващи.

Техен представител упрекна за офанзивата талибаните. От ислямисткото придвижване досега не са коментирали офанзивата. Загиналите деца са били на възраст сред 7 и 9 години. Най-малко четири от тях са били от едно семейство.

ТАСС заяви за минимум осем убити цивилни при детонация на мина в централната афганистанска провинция Дайкунди.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР