Неизвестни лица запалиха входната врата на апартамента на фоторепортера от

...
Неизвестни лица запалиха входната врата на апартамента на фоторепортера от
Коментари Харесай

Запалиха гума пред дома на фоторепортер в Бургас

Неизвестни лица възпламениха входната врата на жилището на фоторепортера от вестник " Черноморски фар " Борислав Пенков.
Пожарът е зародил тази заран към 3:00 часа в блок 1 на комплекс " Зорница ", където живее 58-годишният мъж. Той е провокиран от горяща гума. Огънят е сподавен от автомобил на пожарната, само че вредите са налице. Изгоряло е близко разположеното ел. табло с 15 електромера, както и ел. инсталацията на входа. Обгоряла е асансьорна врата на етажа.
Това не е първият случай при който Борислав Пенков е пострадал. През месец ноември 2016 година той беше атакуван, до момента в който снима горящо заведение в морската градина. Става дума за ресторант " Царско село ". Тогава Пенов лежа в болница. По-късно бяха счупени стъклата на жилището му.
" Нещата не се вземат решение по този метод ", сподели Пенов за Actualno.com. Има съд, институции, които са способени да намерят истината ", добави фоторепортерът. Той не се ангажира с съответни догатки кой стои зад настоящия палеж, а оставя това на виновните органи.
По случая е арестуван е 37-годишен бургазлия, чиято съпричастност с осъществения палеж е в развой на изясняване от чиновници на в Пето Районно ръководство – Бургас. Образувано е досъдебно произвеждане.
Журналистите в Бургас застават зад своя сътрудник. Пенков е в гилдията от дълги години и е прочут с виновното си отношение към работата. Познат е и на арт средите, като дълготраен участник в изложения - художествена снимка.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР