Неизвестни лица опитаха да направят саботаж в залата по вдигане

...
Неизвестни лица опитаха да направят саботаж в залата по вдигане
Коментари Харесай

Неизвестни опитаха да саботират националите по вдигане на тежести

Неизвестни лица пробваха да създадат бойкот в залата по повдигане на тежести в столичния квартал " Дианабад ", оповестиха от Българската федерация по повдигане на тежести.

Злосторниците блокираха входа на залата, която е благосъстоятелност на Национална спортна база. В нощта на четвъртък против петък ключалката на входната врата е била затапена. В нея е сложено моментно лепило, след което е строшен ключ, с цел да бъде бъде блокиран достъпът.

Наложи се извиканият специалист-ключар безусловно да счупи бравата, с цел да може вратата да бъде отворена. Всичко това забави работата на националните ни състезатели, осведомиха още от централата.

По-късно през днешния ден от 15.00 часа в " Дианабад " ще бъде извършено контролно на част от националите, с цел да бъде избран съставът на България за Европейското състезание за мъже и дами в Ереван, Армения (15-23 април).

" Дори не мога да дефинира какви са задачите на тези хора ", разяснява президентът на Българска федерация по повдигане тежести Ариф Маджид, който неотдавна размени Неделчо Колев.

Това се случва директно преди първия Управителен съвет на федерацията, който ще се организира на следващия ден в Русе, а на него следва да бъде утвърден треньорският състав на националните тимове на България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР