Неизвестни бандити са откраднали 200 реквизита на стойност 150 000

...
Неизвестни бандити са откраднали 200 реквизита на стойност 150 000
Коментари Харесай

Откраднаха реквизит за 150 000 британски лири от снимките на „Короната”

Неизвестни бандити са откраднали 200 реквизита на стойност 150 000 английски лири от снимачната площадка на историческия сериал на Netflix " Короната ", оповестява вестник „ Sun ”.

Според изданието крадците към момента се търсят от полицията.

The Sun оповестява, че кражбата е станала наоколо до британския град Донкастър, където е трябвало да бъдат снимани подиуми с Имелда Стаунтън (в ролята на кралица Елизабет II) и Джонатън Прай с (принц Филип). Това беше последната седмица от фотосите на петия сезон на телевизионния сериал.

Заподозрените са нападнали през нощта. " Бандата е получила достъп до три камиона, проникнала е в тях и ги е ограбила ", споделя източник на изданието.

Сред откраднатите предмети са в действителност скъпи антики, в това число копие на яйце на Фаберже, купено през 1933 година от крал Джордж V, дядото на Елизабет II.
" Продуцентите на сериала обръщат необикновено внимание на детайлите. Всеки детайл е деликатно селекциониран. Така че да ги изгубим е просто извънредно ", разяснява вътрешен човек.

Освен копието на яйцето на Фаберже, крадците са отмъкнали свещници, бижута, часовник, сребърни принадлежности и скъпа клетка за птици .
Сега продуцентите на предаването обмислят с какво да заменят изгубения атрибут. Но защото доста от предметите са в действителност неповторими, това няма да е елементарно.

Очаква се новите епизоди на „ Короната ” да бъдат пуснати през есента на 2022 година В ролята на принцеса Даяна ще се превъплъти Елизабет Дебики , а Доминик Уест ще се превъплъти в облика на нейния брачен партньор принц Чарлз.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР