Неизвестен звяр е нападнал стопанство в руския град Благовещенск. Инцидентът

...
Неизвестен звяр е нападнал стопанство в руския град Благовещенск. Инцидентът
Коментари Харесай

Свиреп звяр броди в Русия и оставя след себе си обезкървени и разпорени трупове

Неизвестен звяр е нападнал стопанство в съветския град Благовещенск. Инцидентът е станал преди дни. Жертва на хищника са станали към 14 заека и 20 кокошки. Очевидци споделят, че всички животни са били обезкървени и изкормени.

„ Който има домашни животни – да внимава доста. Нощем броди чупакабра и изпива кръвта им”, предизвестява локална жителка.

В края на юли жителите на селце край Смоленск се оплакаха от незнайно животно, което смуче кръвта на говедата и домашните им животни, а месото остава непокътнато. Местните са уверени, че става въпрос за чупакабра, която може да прескача 2-метрови огради, да скача по покривите и да убива животни.

Чупакабра е създание, обитаващо, съгласно легендите, южните елементи на Северна Америка, Централна Америка и Южна Америка. Сведенията за съществото идват от Мексико, Панама, Пуерто Рико и Съединени американски щати (Тексас и Колорадо).

Според очевидците то съставлява невисоко създание, което атакува нощем кози, крави и овце и пие кръв, като това ги умъртвява. Някои описват, че атакува и хора, като ги отвлича в гората, където никой не знае какво става с тях.

Първи сведения за чупакабра са записани през 1990 в Пуерто Рико, Перу, Чили и Хондурас, а по-късно и в Съединени американски щати, Мексико и Панама.

Според Мустафа Сирачки в университета в Мичигън, чупакабра е подивяло куче болно от краста, а не извънземно създание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР