Неизвестен руснак предложи за продажба новия флагмански смартфон на Apple

...
Неизвестен руснак предложи за продажба новия флагмански смартфон на Apple
Коментари Харесай

Тарикат продава пиратски iPhone X за 35 000 долара

Неизвестен руснак предложи за продажба новия флагмански смарт телефон на Apple - iPhone X, за 2 милиона рубли (около 35 000 долара). Хватката е в това, че телефонът няма да се появи за продажба до 3 ноември, заяви Hi-Tech Mail.ru.

Според обявата, купувачът ще получи смарт телефона със скенер за лицево различаване, до 20 септември. Предлаганият iPhone X е с памет 256 Гбайта.

В уеб страницата, където е пусната обявата се оповестява, че цената ще пада, колкото по-близо идва датата на формалните продажби. На 1 октомври тя ще е 1,5 милиона рубли, а на 10 октомври - единствено милион. На 25 октомври цената на пиратския смарт телефон ще е половин милион, а ден преди началото на продажбите на 3 ноември - 150 000 рубли.

Продавачът не споделя по какъв метод е получил устройството и то, повече от месец преди формалната му поява в магазините. Някои допускат, че става въпрос за нормално шикалкавене.

Същият продавач дава обещание да се снабди и с iPhone 8 за 700 000 рубли. И тук купувачите можгат да получат " осморката " дълго преди старта на продажбите й. /Марица.бг

Редакция и превод Росен САРЪМОВ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР