Неизвестен мъж е взел заложници в сградата на пощата в

...
Неизвестен мъж е взел заложници в сградата на пощата в
Коментари Харесай

Мъж държи заложници в поща в Харков, плаши да се взриви

Неизвестен мъж е взел заложници в постройката на пощата в украинския град Харков . Той твърди, че носи бомба и заплашва да се взриви, оповестяват украинските медии.

" По предварителна информация, мъжът в постройката на пощата заяви, че към тялото му е прикрепено взривно устройство, което е подготвен да детонира . Засега не е известно нищо за настояванията му ", съобщи представителят на украинската полиция.

В #Харьков на ул.Шевченко возле ТЦ "Рост " неизвестный захватил поделение "Укрпочты ", внутри есть люди. Фото - Евгений Руденко pic.twitter.com/4Mp0k4mSYg
— Корень в квадрате (@korenvkvadrate) December 30, 2017

Уточнява се, че случаят се е разиграл на ул. " Шевченко " в Харков, който се намира в Източна Украйна и е вторият по величина град в страната. На мястото са пристигнали голям брой полицейски екипи, в това число управлението на локалната полиция, пожарни коли и коли за спешна помощ.

Местни медии показват, че за случая е съобщил в полицията брачният партньор на една от служителките в пощата. По думите му, мъжът, който е маскиран, желал да ограби пощата .

Според ръководителя на регионалните сили за сигурност похитителят държи като заложници деветима възрастни и две деца .

 Украйна и Донбас размениха пленници
Украйна и Донбас размениха пленници

Конфликтът не е позволен

По думите на полицейския шеф, похитителят е изразил угриженост от последната замяна на заложници сред украинските управляващи и проруските сепаратисти , като съгласно него е трябвало да бъдат пуснати повече хора.

Междувременно от украиснското вътрешно министерство оповестяват, че полицията е предложила на мъжа да се съобщи или ще премине към силови дейности .

Спряно е придвижването на коли в региона.

#СРОЧНО неизвестный захватил заложников в одном из почтовых отделений #Харьков’а. pic.twitter.com/R3wQ0OnYid
— Днепропетровск (@dneprotwit) December 30, 2017
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР