Неизвестен мъж е обикалял около колите на оръжейната фирмата Емко

...
Неизвестен мъж е обикалял около колите на оръжейната фирмата Емко
Коментари Харесай

Неизвестен обикалял около колата на Гебрев в деня на отравянето му

Неизвестен мъж е обикалял към колите на оръжейната компанията " Емко " на предприемача Емилиян Гебрев часове преди отравянето му. Това се вижда от записи от охранителните камери в подземния паркинг. Мъжът с шапка и ръкавици е сниман на малко преди 14 ч. на 28 април 2015 година Същата вечер Гебрев е признат в болница със сиптомите на отравяне. От фрагментите се вижда по какъв начин мъжът влиза в паркинга и по-късно застава за малко сред два автомобила.

Според държавното обвиняване фрагментите са изпратени за експертиза във ФБР. Целта е да се откри самоличността на мъжа.

Видеото бе публикувано от в понеделник от прокуратурата, която за следващ път дава гласност на доказателство по нашумяло дело.

В случая то е за опит за ликвидиране на Гебрев, на сина му и на търговски шеф в " Емко ". Разследването бе обновено четири години след отравянето на предприемача, към чийто бизнес се оказа от необикновен интерес за компании, свързани с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Самият Гебрев твърди, че е бил токсичен по същия метод както двойния сътрудник Сергей Скрипал в Солсбъри. Според управляващите във Англия опитът за ликвидиране против него е осъществен с вещество сходно на " Новичок ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР