Неизвестен е нападнал и пробол тежко с нож полицай в

...
Неизвестен е нападнал и пробол тежко с нож полицай в
Коментари Харесай

Раниха тежко полицай в Япония

Неизвестен е нападнал и пробол тежко с нож служител на реда в Япония, оповестява " Киодо ". Силите на реда търсят нападателя, който е съумял да вземе служебния военен револвер на потърпевшия.

Инцидентът е станал в град Суита в префектурата Осака в югозападната част на остров Хонсю.

OMG!!!!!!!!!!!!Osaka police officer stabbed, gun stolen | NHK WORLD-JAPAN News https://t.co/SglsRE8Bt6
— Yumi Learner (@yumiyumayume) June 16, 2019
Властите в префектура Осака не разрешиха всички извънкласни учебни действия в неделя и затвориха детските градини в региона, където се е случил случаят. Според Киодо локалните поданици били предизвестени по радиото, малкия екран и обществените мрежи да не пускат децата на улицата , в случай че е допустимо да не напущат къщите и да заключват вратите.

Младият служител на реда явно бил ненадейно атакуван. Полицията има фотография на нападателя, която е получен посредством камери за наблюдаване.

В Япония, която има относително ниска престъпност, такива произшествия са извънредно редки. Въпреки това, през юни 2018 година сходен случай се случи в град Тояма в северозападната част на остров Хоншу. Там беше погубен един служител на реда и от него беше взет длъжностен револвер. По-късно нарушителят бе погубен по време на ареста.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР