Неизправна мантинела е сред основните версии за фаталния завършек на

...
Неизправна мантинела е сред основните версии за фаталния завършек на
Коментари Харесай

Полицейският шеф от Пловдив може да е загинал заради неизправна мантинела

Неизправна мантинела е измежду главните версии за съдбовния свършек на пътния случай, при който късно вечерта на 30 септември почина заместник-началникът на Шесто районно ръководство в Пловдив Пламен Петков (59 г.), съобщи Plovdiv24.bg.

Петков самокатастрофира и умря на място. Той се е движил по пътен възел " Скобелева майка ", завил е по ръкава надясно, изгубил е надзор над фолксвагена си и излязъл вляво от пътя. При рухването Петков е умрял на място.

На изхода от пътен възел " Скобелева майка “ за село Ягодово е записано сходно ПТП преди към 20 дни. На 7 септември различен лек автомобил катастрофира напълно покрай мястото на злополуката. Налага се пътна помощ да изтегля возилото. Според осведомени със случая има вид точно компрометираната мантинелата в резултат на този пътен случай да не е съумяла да избави Петков. Тя е следвало да бъде оправена или напълно заменена.

От Агенция " Пътна инфраструктура “ обясниха, че за пътният сектор обхващащ урбанизираната територия на Пловдив, в това число пътен възел " Скобелева майка ", е подписан спогодителен протокол за взаимно финансиране и поддържане на РПМ в чертите на града сред Областното пътно ръководство и администрацията. Според документа, който работи до края на годината, организирането и финансирането на дейностите по поддържането на пътен възел " Скобелева майка “ са обвързване на общината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР