Неизлъчвани кадри как двама затворници гонят рецидивиста в Ловеч. Двамата

...
Неизлъчвани кадри как двама затворници гонят рецидивиста в Ловеч. Двамата
Коментари Харесай

Затворници в Ловец се опитвали да хванат беглеца

Неизлъчвани фрагменти по какъв начин двама пандизчии гонят рецидивиста в Ловеч.

Двамата мъже не са бегълци, а преследвачи, потвърдиха източници от полицията, осведоми NOVA .

Изчезналият Борис Иванов е съумял да избегне всички охранителни камери в региона и не е сниман.

Кадрите са от същото място, минути по-късно. Вижда се по какъв начин двамата затворници-преследвачи се връщат след несполучливата си акция по залавяне на беглеца. Вижда се и трети пандизчия, който също се е присъединил в гонитбата. И тримата се прибират към базата с празни ръце.

Нов случай на бягство от пандиза, този път в Ловеч

Междувременно полиция, жандармерия и даже хеликоптер не престават да търсят избягалия рецидивист. Бягството, което управляващите нарекоха "отклоняване ", провокира следващата кавга в Народното събрание.

Ето по какъв начин рецидивист се измъкна от пандиза в Пловдив

Защо чистачка гони бегълците от Софийския затвор

Избягалият рецидивист Пелов - убит в Ботевград

Зам.-министърът да ни осведоми какъв брой тъкмо мъже тъкмо вървят по улицата с желание да блудстват”, разяснява Таско Ерменков от Българска социалистическа партия.

„ От 2009 година има една устойчива наклонност за понижаване на отклонилите се под 10 индивида на година. През 2018-а са петима, несъмнено до момента. Дай Боже толкоз и да останат”, съобщи зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов.

Чистачката, подгонила бегълците от пандиза: Стреляха по постовия

„ Вероятно се касае за неверна преценка от страна на управлението на пандиза дали този човек да бъде на работа на открит външен обект. Работата на тях е сериозна опция за полагане на труд от лишените от независимост. Мисля, че на този стадий не бихме могли да се лишим от тази алтернатива”, сподели още зам.-министърът на правораздаването.

48-годишният Борис Иванов, който е наказан на 13 години отнемане от независимост за блудства и обири, избяга от мандра, в която работел, до момента в който излежавал присъдата си в затворническо общежитие, в Ловеч на 21 юни.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР