Неизбежно е: всеки знак от зодиака си има своите черти

...
Неизбежно е: всеки знак от зодиака си има своите черти
Коментари Харесай

Забавен хороскоп: С кого враждува всеки знак от зодиака

Неизбежно е: всеки знак от зодиака си има своите черти от характера и характерни особености, които влизат в несъгласие и спорове със знака антагонист. Ето по какъв начин виждат това опълчване звездите.

ОВЕН
Огнената натура на Овена е считана за най-безкомпромисната в целия хороскоп – въпреки всичко този знак е зависим на Марс — прочувствена и властна планета, която подарява своите представители със мощ на волята и желязна жадност за победа. Според астрологическите калкулации Овенът най-често враждува с представителите на Телец, Везни и Стрелец. В първия и втория случай Марс влиза в опозиционни връзки с шефката на Телците и Везните – Венера, която по едно и също време нервира, само че и провокира скрито удивление в Марс поради умеенето си елементарно и доброволно да реализира задачите си.

ТЕЛЕЦ
Естети и хедонисти, Телците се стремят към всеобщ комфорт в живота, тъй като най-важното за тях е да получават удоволствие и да минимизират всеки дискомфорт. Разумната и крепко стъпила на земята им натура постоянно е в резонанс със Скорпионите, които могат да подразнят подопечните на Венера със своята несериозност и податливост към предразсъдък.

БЛИЗНАЦИ
Общителните интелектуалци Близнаци постоянно притеглят внимание, тъй като за тях дава отговор Меркурий — планетата на връзките и новите познания. С тях постоянно има защо да се приказва, защото безусловно са склад за познания. Понякога обаче Близнаците може да наподобяват високомерни и арогантни, тъй като постоянно разчитат на силата на своите мозъци и гении, от които в действителност не са лишени. Точно това постоянно визира сензитивните Скорпиони, което води до продължителни спорове и обиди.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР