Неидентифициран летящ обект е забелязан на фотография над планинските склонове

...
Неидентифициран летящ обект е забелязан на фотография над планинските склонове
Коментари Харесай

Мистерия в Хималаите! Фотограф засне как НЛО кръжи над заснежените склонове на връх Еверест

Неидентифициран летящ обект е видян на снимка над планинските скатове на най-високия връх в света Еверест. Според уфолозите странният обект с форма на диск никога не може да е дрон или хеликоптер поради височината на която оперира. Сензационната фотография е част от серия от други 477, направени от катерача и режисьора Дейвид Брийшърс и събрани в галерия по отношение на измененията в климата, оповестява " Мирър ".



Фотографията е направена през 2012 година само че едвам в този момент става притежание на обществеността. Тя демонстрира Хималаите от базовия лагер в подножието със стотиците катерачи на разнообразни места по трасето.



През годините е имало доста клюки и информации за място, ситуирано в Хималаите, сходно на мистичната " Зона 51 " в Невада. Границата сред Индия и Китай, ситуирана в местността Ладак е на практика недостъпна.



Разсекретени документи от предходната година разкриват, че в упоменатото място седем пъти са били забелязвани НЛО през 1968 година. Единият от тях бил " пламенен обект ", чиято светлина премигвала и се чувал " тон като при стихия ".

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР