Неграмотността в изказа и писането явно е черта в семейството

...
Неграмотността в изказа и писането явно е черта в семейството
Коментари Харесай

СЛАБ 2: И Линда неграмотна като Киро – премиершата втрещи с правопис

Неграмотността в изрече и писането очевидно е линия в фамилията на Кирил Петков, предава ПИК. Всяко изявление на Просто Киро се трансформира в неконтролируем водопад от логичен несвързани думи.

Писането също куца на афериста от Харвард. Първо блесна с „Честита Бъдни вечер“, а смед това и с грешките, които и преди малко научил се да написа първокласник няма да допусне със известието за възобновения тръбопровод към Гърмен.

Плътно до обичания си стои и жена му Линда. Тя пък втрещи със известие във Facebook на страницата на пекарната си, в което се хвали, че повече няма от скъпите й козунаци за Великден.

За Линда обаче идният празник е „Велик Ден“, а и „съжелава“, че нямало повече от сладките й хлябове без глутен, които вървят по 49 лева за кило.

И до момента в който за Линда може да се каже, че тъй като е чужденка, ненапълно й е простено да позволява неточности в писането, въпреки всичко тя може да остави това на някой от служащите си или пък на инцидентно заловен от улицата човек, който сигурно, ще показва по-добри знания в писането на български език.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР