Неграмотен тийнейджър ще бъде изправен пред съда заради побой на

...
Неграмотен тийнейджър ще бъде изправен пред съда заради побой на
Коментари Харесай

Неграмотен тийнейджър преби съседка заради отказан секс

Неграмотен младеж ще бъде изправен пред съда поради побой на своя съседка, която му отказала секс. Варненската районна прокуратура е внесла обвинителен акт против 19-годишния Яшар, който е упрекнат за нанасяне на междинна телесна щета.

Подсъдимият и потърпевшото момиче се познавали от дълго време, защото живеели в един квартал. Яшар желал да има връзка със съседката си.

На 9 март 2016 година се срещнали наоколо до варненското учебно заведение „ Свети Иван Рилски “. Без пояснение Яшар взел мобилния телефон на момичето и почнал да блъска главата му в стена. Нанесъл и няколко удара в лицето на жертвата си и я дърпал за косата в опит да я завлече в учебния двор. Попречило му единствено намесата на инцидентен минувач.

Подсъдимият завлякъл момичето на автобусна спирка и го принудил да се качат в рейс, като го държал за ръката. След като слезли в региона на Двореца на културата и спорта, Яшар отвел съседката си в Морската градина с желанието да прави секс с нея. След отхвърли й, траял да й нанася удари в лицето и да я рита. Заплашил я, че ще я изнасили.

С рейс двамата се върнали в квартала, където живеят. След като слезли, 19-годишният принудител траял да бие момичето, до момента в който не бил спрян от техен комшия, който наредил на жертвата да се прибере в дома си.

Яшар е без обучение и е осъждан. Предстои делото против него да бъде планувано във Варненския областен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР